Breaking News

Το νέο station wagon μοντέλο της Subaru

Το νέο station wagon μοντέλο της Subaru

Την πίσω όψη από το νέο Viziv Tourer Concept μας δείχνει η Subaru, η οποία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης στις 6 Μαρτίου.

Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε προς το παρόν είναι πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led σε σχήμα “C”. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία η ονομασία Viziv προέρχεται από τη φράση “Vision for Innovation”, η οποία σημαίνει «όραμα για καινοτομία». Πρόκειται για το πέμπτο μοντέλο της σειράς VIZIV, η οποία ξεκίνησε το 2013 στο Σαλόνι της Γενεύης.

Επανερχόμαστε όμως στο πρωτότυπο Viziv Tourer που θα προβάλει τα σχέδια της Subaru για ένα μελλοντικό station wagon μοντέλο, ενώ ίσως να αποτελέσει το διάδοχο του Levorg.



Related Articles

Το Skoda Karoq σας απαλλάσσει από τους καβγάδες των παιδιών (video)

Τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδίου μαλώνουν διαρκώς και φωνάζουν από την πίσω σειρά καθισμάτων με αποτέλεσμα να

To Volkswagen Golf με αριθμό παραγωγής 150.000.000

Η παραγωγή του Volkswagen Golf έφτασε στον αξιοσέβαστο αριθμό των 150 εκατομμυρίων κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης και επιτυχημένης. όπως

Ενδιαφέρεται κανείς για μια Bugatti Chiron;

Αν ναι, τότε να τον ενημερώσουμε ότι στις 13 Ιανουαρίου αναμένεται να δημοπρατηθεί μια Bugatti Chiron στο Κίσιμι της Φλόριντα.