Breaking News

Ενδιαφέρεται κανείς για μια Bugatti Chiron;

Ενδιαφέρεται κανείς για μια Bugatti Chiron;

Αν ναι, τότε να τον ενημερώσουμε ότι στις 13 Ιανουαρίου αναμένεται να δημοπρατηθεί μια Bugatti Chiron στο Κίσιμι της Φλόριντα.

Τώρα θα μας ρωτήσετε γιατί να μην αγοράσει κανείς καινούργιο το γαλλικό supercar αφού θα δώσει τόσο πολλά χρήματα. Ο λόγος είναι ότι η λίστα αναμονής της Bugatti είναι μεγάλη, επομένως θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να παραλάβει ο αγοραστής τη νέα του Chiron. Απλά να σας πούμε ότι από τις 500 Chiron που θα κατασκευαστούν έχουν κυλίσει μέχρι τώρα από τη γραμμή παραγωγής μόλις 70.

Η προς πώληση Chiron είναι βαμμένη σε μαύρο και μπλε χρώμα, ενώ έχει διανύσει μόλις 400 χλμ.

Φυσικά ο πρώτος της αγοραστής δεν την πουλάει επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος, απλά προφανώς είχε προσχεδιάσει την κίνηση του αυτή γνωρίζοντας την υψηλή ζήτηση που υπάρχει για την Chiron. Επομένως στην τιμή της σίγουρα θα αναγράφονται πολλά μηδενικά ψηφία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Chiron παίρνει ζωή από τον W16  κινητήρα των 8.0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει 4 turbo, προσφέροντας της ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600 Νm μεταξύ των 2.000-6.000 σ.α.λ. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2,5 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BugattiChiron

Related Articles

Γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε μπροστά από κάδους απορριμμάτων;

Αρχικά ας παραδεχτούμε ότι όλοι το έχουμε κάνει, δηλαδή να σταθμεύσουμε για λίγο ή περισσότερο το αυτοκίνητο μας μπροστά από

Όταν επιβιβάστηκαν 27 άτομα σε ένα Citroen 2CV! (video)

Τη δεκαετία του 1950 οι νέοι στη Γαλλία είχαν δημιουργήσει μια νέα τάση, το μότο της οποίας ήταν «όσοι περισσότεροι,

Sold out τα πρώτα Hyundai i30 N

Χρειάστηκαν μόλις δυο μέρες για να ξεπουλήσει Hyundai i30 N First Edition στην αγορά της Γερμανίας. Τα 100 πρώτα i30