Breaking News

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Το πρώτο από τα πολλά νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen εντός του 2018 θα είναι το νέο Touareg.

Το γερμανικό SUV αποτελεί τη ναυαρχίδα στη γκάμα μοντέλων της Volkswagen, ενώ η τρίτη γενιά του θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 23 Μαρτίου στο Πεκίνο.

Η Κίνα δεν επιλέχτηκε τυχαία από την Volkswagen, καθώς είναι η μεγαλύτερη αγορά SUV στον κόσμο, ενώ ο όγκος των πωλήσεων εκεί αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2023.

Σύμφωνα πάντα με την Volkswagen το νέο Touareg θα διακρίνεται για την πληθώρα καινοτόμων συστημάτων ασφάλειας και άνεσης που θα διαθέτει, αλλά και για το μεγάλο ψηφιακό του κόκπιτ ονόματι “Innovision Cockpit” που θα φέρει καινούργια δεδομένα.

Αναφορά γίνεται επίσης στις σχεδιαστικές γραμμές του, οι οποίες αντανακλούν τον έντονο χαρακτήρα του, ενώ προς το παρόν στη διάθεση μας έχουμε μόνο το παραπάνω σκίτσο.

Η πορεία του Touareg ξεκίνησε το 2002, ενώ έχει σημειώσει ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η συμμέτοχη του στο απαιτητικό ράλι Ντακάρ από το 2009 έως το 2011.


Tags assigned to this article:
Innovision CockpitTouaregVolkswagenΚίνα

Related Articles

Πόσα Subaru συγκεντρώθηκαν για να κάνουν Ρεκόρ Γκίνες;

Μπορεί οι μεγάλες συγκεντρώσεις να έχουν απαγορευτεί, καθώς το δεύτερο κύμα κορωνοϊού σαρώνει τον πλανήτη, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο

Με μεθανόλη κινείται το νέο Nathalie

Η επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης εναλλακτικών μορφών ενέργειας φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς. Η αυτοκινητοβιομηχανία Gumpert Aiways λοιπόν παρουσίασε στο πλαίσιο του

Το Jeep Avenger και με ήπια υβριδική έκδοση – «Καίει» μόνο 5,1 λίτρα/100 χλμ. (φωτογραφίες)

H Jeep εμπλουτίζει τη γκάμα του Avenger, το οποίο προσφέρεται ήδη ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο και βενζινοκίνητο. Σύντομα λοιπόν στη φαρέτρα