Breaking News

Μυστηριώδης φωτιά έκαψε μόνο το εσωτερικό ενός Tesla Model 3

Μυστηριώδης φωτιά έκαψε μόνο το εσωτερικό ενός Tesla Model 3

«Ακόμα μια πυρκαγιά σε Tesla» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Παρατηρήστε για λίγα δευτερόλεπτα τις φωτογραφίες του καμένου Tesla Model 3 και θα διαπιστώσετε κάτι ασυνήθιστο. Το αμάξωμα εξωτερικά έχει παραμείνει σχεδόν ανέπαφο, ενώ το εσωτερικό του έχει γίνει στάχτη! Αυτό προφανώς αποδεικνύει ότι η φωτιά ξεκίνησε από την καμπίνα και όχι όπως θα περίμενε κανείς κάτω από το δάπεδο όπου βρίσκεται η μπαταρία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, παρέλαβε το Model 3 από το φανοποιείο όπου το είχε παραδώσει για να γίνουν κάποιες εργασίες. Περίπου δέκα λεπτά μετά την αναχώρησή του και ενώ είχε βγει στον αυτοκινητόδρομο, όλα έδειχναν φυσιολογικά, μέχρι που ξαφνικά παρατήρησε διαρκώς αυξανόμενο καπνό να βγαίνει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού!

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα που να εξηγεί πως και από που ξεκίνησε η φωτιά. Ο ιδιοκτήτης του Tesla δήλωσε ότι οι εργασίες που πραγματοποίησε το φανοποιείο ήταν η αντικατάσταση του προφυλακτήρα και του καλύμματος κάτω από το εμπρός καπό και κάποιων αισθητήρων, οι οποίοι επισημαίνει ότι βρίσκονταν προς την πλευρά του συνοδηγού. Διευκρινίζει όμως ότι δε ρίχνει κάποιο φταίξιμο στο φανοποιείο, ενώ ταυτόχρονα αποκλείει πρόβλημα με τη μπαταρία του Model 3.

Διαβάστε επίσης: Συμφέρει να αγοράσεις και να επισκευάσεις τις ζημιές σε αυτό το Ford Mustang Mach-E GT;

Ευτυχώς πάντως είναι καλά στην υγεία του, καθώς αποβιβάστηκε γρήγορα και κάλεσε την Πυροσβεστική, αν και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ίσως η μυστηριώδης φωτιά να οφείλεται στο βεβαρυμμένο παρελθόν του εν λόγω Model 3. Το 2021, ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα το μπροστινό τμήμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Επίσης τον περασμένο Αύγουστο προκλήθηκαν νέες ζημιές στον πίσω προφυλακτήρα, στα καλύμματα των τροχών και στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Πιστεύετε ότι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω γεγονότων οδήγησε στη φωτιά ή κάτι συγκεκριμένο;


Tags assigned to this article:
Model 3Teslaεσωτερικόφωτιά

Related Articles

Ο σκορπιός της Abarth με δύναμη ταύρου – Έρχεται το ισχυρότερο μοντέλο της με 240 ηλεκτρικούς ίππους (φωτογραφίες)

Έναν  ηλεκτρικό πύραυλο ετοιμάζεται να εκτοξεύσει η Abarth, η οποία προαναγγέλλει το πιο ισχυρό μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ. Το

Ποια είναι η αρχική τιμή του νέου ηλεκτρικού Jeep Avenger στην Ελλάδα;

Με ένα σημαντικό τρόπαιο στη φαρέτρα του ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καριέρα του στη χώρα μας το νέο Jeep Avenger.

Η αστυνομία περιπολεί με το ηλεκτρικό Toyota bZ4X – Σε ποιες περιοχές κινείται και γιατί επιλέχτηκε (φωτογραφίες)

Τις ικανότητες του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Toyota bZ4X έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, καθώς το ιαπωνικό SUV μετατράπηκε σε