Breaking News

Πόσοι φορτίζουν το Mitsubishi Outlander PHEV;

Πόσοι φορτίζουν το Mitsubishi Outlander PHEV;

Με 100.000 πρίζες στην Ευρώπη έχει συνδεθεί το υβριδικό plug-in Outlander PHEV, σύμφωνα με την Mitsubishi, καθώς έχει πετύχει στη Γηραιά Ήπειρο ισάριθμες πωλήσεις.

Η πορεία του Outlander PHEV ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, στις 21 Οκτωβρίου του 2013. Αρχικά προσφέρονταν μόνο σε επιλεγμένες αγορές όπως της Ολλανδίας, ωστόσο το «ρεύμα» του επεκτάθηκε στη συνέχεια και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το πρώτο ρεκόρ στις πωλήσεις του καταγράφηκε το Νοέμβριο του 2015 όταν έφτασε τις 50.000 μονάδες. Ο σκληρός ανταγωνισμός δεν το απέτρεψε από το να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του το 2015, το 2016 και το 2017 σε Βρετανία, Νορβηγία και Ισπανία.

Το Outlander PHEV χρησιμοποιεί ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα και από ένα ηλεκτροκινητήρες στους δυο άξονες, ενώ αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να κινηθεί για 60 χλμ. Διαθέτει επίσης σύστημα “Super All Wheel Control”, μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 12kWh, τρία προγράμματα λειτουργίας (EV, series power και parallel hybrid) και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.


Tags assigned to this article:
MitsubishiOutlander PHEV

Related Articles

Η Mercedes G500 Convertible αξίας άνω των 180.000 ευρώ

Η νέα γενιά της Mercedes G-Class που έκανε σχετικά πρόσφατα πρεμιέρα προσφέρεται προς το παρόν αποκλειστικά με πεντάθυρο αμάξωμα. Ωστόσο

Το πρώτο sedan μοντέλο από τη Jeep

Η εταιρεία που είναι απόλυτα συνυφασμένη με SUV, τετρακίνηση και off-road περιπέτεια αναμφισβήτητα δεν είναι άλλη, εκτός από τη Jeep.

Ένα Jeep Wrangler με κινητήρα από Dodge Viper

Όταν σκέφτεται κανείς ένα ικανό εκτός δρόμου όχημα, τότε σίγουρα στο μυαλό του έρχεται το Jeep Wrangler, ενώ όταν αναζητά