Breaking News

Η Mercedes G500 Convertible αξίας άνω των 180.000 ευρώ

Η Mercedes G500 Convertible αξίας άνω των 180.000 ευρώ

Η νέα γενιά της Mercedes G-Class που έκανε σχετικά πρόσφατα πρεμιέρα προσφέρεται προς το παρόν αποκλειστικά με πεντάθυρο αμάξωμα.

Ωστόσο η G-Class παλαιότερα προσφέρονταν όχι μόνο ως πεντάθυρη, αλλά και ως τρίθυρη με μικρότερο μεταξόνιο. Παράλληλα μπορούσε να την επιλέξει κανείς με το μικρότερο μεταξόνιο και με convertible αμάξωμα, όπως η ασημί G500 χρονολογίας του 2000 που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Χάρη τώρα στις αναβαθμίσεις της RennTech που δέχτηκε η εν λόγω G500 Convertible σε φρένα, κινητήρα και ανάρτηση έχει πλησιάσει τις τεχνικές προδιαγραφές της G55 AMG. Μάλιστα αναφέρεται ότι οι αναβαθμίσεις αυτές στην G500 Convertible ξεπέρασαν το ποσό των 65.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν δεν προκαλεί έκπληξη ότι η τιμή πώλησης της σκαρφαλώνει στα 180.350 ευρώ, ενώ ρόλο παίζει επίσης το γεγονός ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, καθώς και ότι έχει διανύσει μόνο 47.555 χλμ.


Tags assigned to this article:
G-ClassG500 ConvertibleG55 AMGMercedesRennTech

Related Articles

Αυτοκίνητο ασφαλείας στις πίστες το Honda Civic Type R

Ένα σημαντικό και υπεύθυνο πόστο μέσα στην πίστα, κατά τη διάρκεια αγώνων, αναλαμβάνει το Honda Civic Type R Limited Edition.

Με 180 ίππους ο νέος βενζινοκινητήρας του Opel Grandland X

Τα οφέλη της εξαγοράς της από τον Όμιλο PSA «εκμεταλλεύεται» η Opel, καθώς πλέον το Grandland X μπορεί να χρησιμοποιεί

Μπορείτε να βρείτε τις αλλαγές στο ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross;

To Eclipse Cross σχεδιαστικά είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Mitsubishi, ενώ πρόσφατα δέχτηκε μια ήπια ανανέωση. Παρατηρώντας