Breaking News

Παίξτε και κερδίστε μια Mercedes C43 Coupe (video)

Παίξτε και κερδίστε μια Mercedes C43 Coupe (video)

Στις 4 Φεβρουαρίου όλα τα βλέμματα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού θα είναι στραμμένα στο μεγάλο τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδόσφαιρου, το φημισμένο Super Bowl.

Μόνο η Mercedes, η οποία είναι χορηγός του αγώνα, θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μέσα από το παιχνίδι “Last Fan Standing” καθώς ο μεγάλος νικητής του θα κερδίσει ως έπαθλο μια AMC43 Coupe αξίας 50.873 ευρώ.

Τα μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στο παιχνίδι της γερμανικής εταιρείας είναι η οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου ή tablet και όλη του την προσοχή σε μια κινούμενη C43 Coupe, την οποία θα πρέπει να ακουμπά διαρκώς με το δάχτυλο μέχρι να απομείνει μόνο ένας παίχτης. Όσο εξελίσσεται το παιχνίδι θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο, ενώ θα υπάρχει ένας μετρητής που θα δείχνει τους εναπομείναντες παίχτες.

Όσοι επιθυμούν να αρχίσουν εξάσκηση μπορούν να επισκεφτούν από 31 Ιανουαρίου την ηλεκτρονική διεύθυνση LastFanStanding.com


Tags assigned to this article:
C43 CoupeLast Fan StandingMercedesSuper Bowl

Related Articles

Ο πιο γρήγορος γάμος έγινε μέσα σε μια Porsche Cayenne (video)

Αν είστε παντρεμένοι τότε σίγουρα ξέρετε ότι το video του γάμου σχεδόν πάντα αργεί λίγο να ετοιμαστεί. Αυτό ίσχυσε και

Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια μέσα στο νέο Volkswagen Caddy Beach

Ανήκετε σε αυτούς που φοβούνται να εμπιστευτούν ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές, λόγω της πανδημίας;

Το πρώτο Smart σε XL μέγεθος – Γιατί θα το λατρέψουν όσοι κάνουν κάμπινγκ; (φωτογραφίες)

Η Smart θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα μοντέλο σε ΧL μέγεθος. Μια πρώτη γεύση από το