Breaking News

Πόσα Nissan Juke έχουν κατασκευαστεί;

Πόσα Nissan Juke έχουν κατασκευαστεί;

Τελικά η εκκεντρική σχεδίαση του Nissan Juke όχι απλά αρέσει, αλλά αντέχει και στο χρόνο.

Το ιαπωνικό crossover λανσαρίστηκε πριν από οχτώ χρόνια και η Nissan τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η παραγωγή του έφτασε στον αριθμό ορόσημο του 1 ενός εκατομμυρίου. Το εκατομμυριοστό Juke κύλισε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Nissan που βρίσκεται στο Σάντερλαντ της Βρετανίας βαμμένο με μπλε απόχρωση στην έκδοση Tekna.

Σύμφωνα με τη Nissan στο συγκεκριμένο εργοστάσιο κάθε 105 δευτ. κατασκευάζεται ένα Juke. Μετά το Qashqai ήταν το δεύτερο crossover της Nissan που άρχισε να συναρμολογείται στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ.

Παράλληλα το Juke θεωρείται βασιλιάς της εξατομίκευσης, καθώς μπορεί να αποκτηθεί με 23.000 διαφορετικούς συνδυασμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι το 2017 οι πωλήσεις του Juke ανήλθαν στις 95.000 μονάδες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
JukeNissanΣάντερλαντ

Related Articles

Νέο Opel Astra το 2021 και με ηλεκτρική έκδοση

Ακόμα ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο θα προσθέσει η Opel στη γκάμα της, καθώς εκτός από το νέο Corsa-e στην πρίζα

Τίτλοι τέλους για την Mitsubishi σε Ευρώπη και Ελλάδα

Στις 27 Ιουλίου του 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Mitsubishi Motors Corporation συνεδρίασε και αποφάσισε να «παγώσει», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται

Απίστευτη ζήτηση έχει το πεντάθυρο Suzuki Jimny με πάνω από 30.000 παραγγελίες – Ποια είναι η τιμή του (εικόνες)

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε το Suzuki Jimny αποκλειστικά με τρίθυρο αμάξωμα, ωστόσο εκτός συνόρων το βλέπουμε για πρώτη φορά ως πεντάθυρο.