Breaking News

Ποιος ποδοσφαιριστής οδηγεί την LaFerrari;

Ποιος ποδοσφαιριστής οδηγεί την LaFerrari;

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κυκλοφορεί στους δρόμους της Στοκχόλμης, πίσω από το τιμόνι μιας κίτρινης Ferrari LaFerrari.

Ο Σουηδός πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα supercars, καθώς στο γκαράζ του βρίσκεται επίσης ένα Audi RS6 και μια Porsche 918 Spyder, ωστόσο η LaFerrari πρέπει να είναι το καμάρι του.

Η υβριδική LaFerrari τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και από έναν V12 βενζινοκινητήρα 6.3 λίτρων, ενώ η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 963 ίππους. Οι επιδόσεις της προκαλούν δέος, καθώς για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα αρκούν μόλις 3 δευτ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.



Related Articles

Μια απομίμηση της Ferrari 288 GTO

Εμφανισιακά αυτή η Ferrari 288 GTO είναι ολόιδια με το αυθεντικό ιταλικό supercar, ωστόσο δεν είναι παρά μια απομίμηση της.

Ρέει άφθονο το χρήμα στο Ντουμπάι – Η αστυνομία απέκτησε δεύτερο περιπολικό Lamborghini Urus (φωτογραφίες)

Oι νόμοι στο Ντουμπάι είναι αρκετά αυστηροί και οι αστυνομικοί εκεί δεν αστειεύονται, ειδικά όταν οδηγούν μια Lamborghini. Στο εμιράτο

Τώρα η Porsche 911 και με μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων

Αναμφισβήτητα το αυτόματο κιβώτιο είναι πολύ πιο ξεκούραστο στην οδήγηση. Ωστόσο όταν πρόκειται για ένα μοντέλο επιδόσεων, όπως η Porsche