Breaking News

Μια απομίμηση της Ferrari 288 GTO

Μια απομίμηση της Ferrari 288 GTO

Εμφανισιακά αυτή η Ferrari 288 GTO είναι ολόιδια με το αυθεντικό ιταλικό supercar, ωστόσο δεν είναι παρά μια απομίμηση της.

Διαθέτει τα γνήσια προς-πίσω φωτιστικά σώματα και τους προβολείς ομίχλης της 288 GTO, σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι, ζάντες 16 ιντσών και καινούργια ελαστικά, όμως το «σώμα» του προέρχεται από ένα Toyota MR2 του 1993. Απουσιάζει επίσης ο ισχυρός V8 twin turbo κινητήρας των 2.8 λίτρων που τροφοδοτούσε την 288 GTO προσφέροντας της 400 ίππους και 496 Nm ροπής, καθώς τη θέση του έχει πάρει ένας «ταπεινότερος» V6 3.0 λίτρων.

Οι απαραίτητες μετατροπές έχουν γίνει και στο εσωτερικό ώστε να θυμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τη γνήσια 288 GTO, ενώ τα δερμάτινα καθίσματα προέρχονται από ένα Mazda MX-5.

H απομίμηση αυτή της 288 GTO πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του eBay, ενώ η τιμή της βρίσκεται στα 33.690 ευρώ.


Tags assigned to this article:
288 GTOFerrariMazdaMR2MX-5Toyota

Related Articles

Τα βαν της Mercedes αύξησαν τις πωλήσεις τους

Άνοδο πωλήσεων 8% κατέγραψαν τα βαν της Mercedes στο πρώτο εξάμηνο του 2017. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία συνολικά πουλήθηκαν

Γκράφιτι από το επιτραπέζιο Μονόπολη πάνω σε μια McLaren 720S

Αν κάποιος έκανε γκράφιτι πάνω στο αυτοκίνητο σας σίγουρα θα σας εξόργισε, ειδικά αν ήσασταν ιδιοκτήτης μιας πανάκριβης McLaren 720S.

Παρέα θα αναπτύξουν νέα μοντέλα Renault και Nissan

Από κοινού καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μέλλον Renault και Nissan, καθώς θα συνεχίσουν τη στρατηγική τους συνεργασία. Η