Breaking News

Το Tesla Model X σέρνει το Toyota Land Cruiser (video)

Το Tesla Model X σέρνει το Toyota Land Cruiser (video)

Μπορεί να αναμετρηθεί ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο όπως το Tesla Model X με το θηριώδες SUV Toyota Land Cruiser;

Σίγουρα μιλάμε για μια ιδιότυπη κόντρα, η οποία δεν αφόρα την επιτάχυνση από στάση στην ευθεία. Τα δυο εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας μοντέλα γύρισαν την πλάτη στο ένα στο άλλο και στους κοτσαδόρους τους τοποθετήθηκε ένας ιμάντας, ώστε να τα ενώνει.

Το στοίχημα ήταν ποιο από τα δυο θα κατάφερνε να τραβήξει το άλλο πάνω στο ιδιαίτερα ολισθηρό χιονισμένο έδαφος. Το σύνθημα της εκκίνησης δίνεται και το Model X με ισχύ 670 ίππων και ροπή 970 Nm δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο Land Cruiser να αντιδράσει αρχίζοντας να το σέρνει προς τη μεριά του.

Τα φρένα του Land Cruiser που προσπαθούσαν να αντισταθούν μύρισαν στη συνέχεια, ενώ ο κινητήρας των 173 ίππων δεν μπορούσε να πάρει προς. Σημειώστε ακόμα ότι το Model X ζυγίζει 2.600 κιλά και το Land Cruiser 2.200 κιλά.


Tags assigned to this article:
Land CruiserModel XTeslaToyota

Related Articles

Αγοράζεις αυτοκίνητο και κάνεις φιλανθρωπία με τα νέα κόκκινα Fiat 500

Ολόκληρη η οικογένεια των μοντέλων Fiat 500 απέκτησε μια νέα έκδοση, η οποία δεν έχει απλά σκοπό να ενισχύει εμπορικά

Ένα Toyota Prius που καταναλώνει αιθανόλη

Ως γνωστόν το Toyota Prius είναι ένα υβριδικό μοντέλο που διαθέτει μπαταρίες, ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ωστόσο το συγκεκριμένο

Εξαρτήματα αυτοκινήτων της Ford φτιαγμένα από κόκκους καφέ (video)

Τα βιώσιμα υλικά είναι πλέον απαραίτητα στις αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες αναζητούν διαρκώς καινοτόμες λύσεις για την κατασκευή εξαρτημάτων που τοποθετούνται