Breaking News

Lada: Μείωση πωλήσεων τον Αύγουστο

Lada: Μείωση πωλήσεων τον Αύγουστο

Μικρή πτώση στις πωλήσεις των μοντέλων της κατέγραψε η Lada το φετινό Αύγουστο. Σύμφωνα λοιπόν με τη ρώσικη εταιρεία στην πατρίδα της τον περασμένο μήνα σημείωσε συνολικά 28.836 πωλήσεις. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τον Ιούλιο του 2020 η Lada είχε πετύχει 31.709 μονάδες.

Η Lada από την πλευρά της αναφέρει ότι η εν λόγω πτώση των πωλήσεων οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνήθων που βιώνουμε, πολλοί επέλεξαν να πάνε διακοπές στο τέλος του καλοκαιριού.

Πάμε τώρα να δούμε ποια μοντέλα απαρτίζουν το top3 των πωλήσεων Αυγούστου. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Granta με 10.693 πωλήσεις, στη δεύτερη το Vesta με 8.552 πωλήσεις και στην τρίτη το ελαφρύ επαγγελματικό με 4.286 πωλήσεις. Τέλος, σημειώνεται ότι από στις 28.836 πωλήσεις του Αυγούστου περιλαμβάνονται και 215 Niva.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πόσα Nissan Qashqai, X-Trail και Murano κατασκευάστηκαν το 2018 στη Ρωσία;

Ένα νέο ετήσιο ρεκόρ παραγωγής το 2018 γιόρτασε το εργοστάσιο της Nissan που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Παρά

Πόσα Citroen C5 Aircross πιστεύετε ότι πουλήθηκαν σε έξι μήνες;

Τον περασμένο Ιανουάριο η Citroen λάνσαρε στις αγορές το νέο C5 Aircross, τη ναυαρχίδα στη γκάμα των SUV της. Μετά

Μπόνους 9.656 ευρώ θα δώσει η Porsche σε κάθε υπάλληλο της

Την είδηση αυτή πρέπει να διαβάσουν ορισμένοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι ακόμα και όταν καταγραφούν μεγάλα κέρδη, με πρόφαση την