Breaking News

Μπόνους 9.656 ευρώ θα δώσει η Porsche σε κάθε υπάλληλο της

Μπόνους 9.656 ευρώ θα δώσει η Porsche σε κάθε υπάλληλο της

Την είδηση αυτή πρέπει να διαβάσουν ορισμένοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι ακόμα και όταν καταγραφούν μεγάλα κέρδη, με πρόφαση την οικονομική κρίση αρνούνται να δώσουν το μπόνους που αξίζουν οι εργαζόμενοι τους.

Προφανώς στην Porsche δεν έχουν αυτή τη νοοτροπία εκμετάλλευσης του ανθρώπινου δυναμικού που συναντάμε ευρέως στη χώρα μας. Τρανταχτή απόδειξη ότι η γερμανική εταιρία των supercars ανακοίνωσε ότι θα δώσει μέχρι και 9.300 ευρώ μπόνους σε κάθε υπάλληλο της (23.000 ο αριθμός τους), οι οποίοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κάνουν το 2017 το πιο κερδοφόρο έτος στη μέχρι τώρα ιστορία της.

Συγκεκριμένα στους λογαριασμούς των εργαζομένων θα κατατεθούν 8.600 ευρώ ως μπόνους για την εξαιρετική επίδοση της εταιρίας την προηγούμενη χρονιά και 700 ευρώ ως ειδική συνεισφορά στο συνταξιοδοτικό τους ταμείο. Παράλληλα εντός του 2018 θα λάβουν και ένα επιπλέον επίδομα 356 ευρώ, για τον εορτασμό 70 ετών της Porsche. Το πόσο είναι συμβολικό από την άποψη ότι παραπέμπει στο πρώτο μοντέλο παραγωγή της Porsche που ήταν η 356 του 1948.

Επομένως το συνολικό πόσο του μπόνους ανεβαίνει στα 9.656 ευρώ. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2017 η Porsche πέτυχε άνοδο 4% στις πωλήσεις της φτάνοντας τις 246.000 μονάδες, ενώ τα έσοδα της άγγιξαν τα 23,5 δισ. ευρώ.


Tags assigned to this article:
Porscheεργαζόμενοιμπόνους

Related Articles

Η νέα έκδοση για τις BMW M3 και M4

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της BMW στην Ιαπωνία, καθώς η βαυαρική εταιρία δημιούργησε μια νέα έκδοση για

Αυτοκίνητα θα μιλάνε στους πεζούς (video)

Στην Ευρώπη ήδη υπάρχει νόμος που επιβάλει στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα να αναπαράγουν ένα τεχνητό ήχο όταν κινούνται με ταχύτητες

Το Jeep Wrangler έγινε ξενοδοχείο

Πεντάστερο είναι πλέον το Jeep Wrangler και δεν αναφερόμαστε στην αξιολόγηση του στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού EuroNCAP, αλλά ως