Breaking News

Η στιγμή που φορτηγό καταπλακώνει περιπολικό (video)

Η στιγμή που φορτηγό καταπλακώνει περιπολικό (video)

Η ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε μια σκηνή που κόβει την ανάσα.

Ένα μεγάλο φορτηγό καταπλάκωσε σταματημένο περιπολικό, εγκλωβίζοντας τον αστυνομικό που επέβαινε σε αυτό. Το εν λόγω σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε διασταύρωση της Σμύρνης, στην Πολιτεία Τζόρτζια των H.Π.Α πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ο οδηγός του φορτηγού που ρυμουλκούσε μάλιστα με τρέιλερ ένα μηχάνημα οδοποιίας παραβίασε προφανώς το κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση. Όταν είδε ξαφνικά ένα λευκό βαν μπροστά του έκοψε απότομα το τιμόνι δεξιά για να το αποφύγει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το φορτηγό να πάρει έντονη κλίση και τελικά να καταπλακώσει το μπροστινό τμήμα περιπολικού που ήταν σταματημένο στο φανάρι.

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί ο αστυνομικός, ο οποίο μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο, αλλά τα τραύματα του δεν απειλούν τη ζωή του, ενώ δε γνωρίζουμε για την κατάσταση του οδηγού του φορτηγού.



Related Articles

Δυο συλλήψεις για κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων

Ο λόγος για δυο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Μαΐου στην

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Βρεττός με τη μοτοσυκλέτα του – «Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει»

Τροχαίο ατύχημα είχε χτες το βράδυ στη Γλυφάδα ο Ηλίας Βρεττός με τη μοτοσυκλέτα του, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το πρώτο Nissan με «κορδόνια» είναι για…να το βάλεις στα πόδια!

Με γιγαντιαίο αθλητικό παπούτσι μοιάζει στο το συγκεκριμένο Nissan Kicks, καθώς δέχτηκε ειδική μετατροπή, ώστε να συμμετέχει σε μια εμπορική