Breaking News
Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...Μοτοσυκλέτα κατέληξε να κρέμεται σε φανάρι μετά από σύγκρουση (βίντεο)
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Καναδά, με ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα να εκτοξεύεται στον
...Ηλεκτρικά πατίνια: Αναβάτες χωρίς κράνος και υπό την επήρεια αλκοόλ εντόπισε η Τροχαία
Συνολικά 214 παραβάσεις οδηγών ηλεκτρικών πατινιών βεβαίωση η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικής εξόρμησης που
...Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 90 νέα οχήματα – Ποιος τα δώρισε
Σημαντική ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Άμεσης Δράσης Αττικής πραγματοποιήθηκε με τη
...
Δυο συλλήψεις για κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων
Ο λόγος για δυο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Μαΐου στην περιοχή της Γλυφάδας πιάστηκαν από αστυνομικούς να έχουν πάνω διαρρηκτικό εξοπλισμό αυτοκινήτων.
Οι νεαροί στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος μεταλλικό εξολκέα, ζευγάρι γάντια και κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, ομφαλός κλειδαριάς αυτοκινήτου με εμφανή ίχνη διάρρηξης και ένα ακόμα ζευγάρι γάντια.
Πλησίον του σημείου εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο του 24χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, τρεις φίσες πρόσφορες για παραβίαση συστημάτων immobilizer και σπρέι πιπεριού.
Όπως εξακριβώθηκε, από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οι ανωτέρω μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει από διμήνου και πλέον συμμορία που αφαιρούσε συστηματικά εξαρτήματα από σταθμευμένα αυτοκίνητα, συγκεκριμένης μάρκας, στα νότια προάστια, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν σε τρίτους.
Όπως διαπιστώθηκε, διέθεταν κατάλληλη τεχνογνωσία και ειδικά εργαλεία για την παραβίαση των αυτοκινήτων και την απενεργοποίηση συστημάτων immobilizer. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων, περίστροφο, (28) φυσίγγια και (11) κινητά τηλέφωνα.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι οκτώ περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων έντεκα στη Γλυφάδα, επτά στον Άλιμο, έξι στη Βουλιαγμένη και τέσσερις στη Βούλα.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Related Articles
Επική αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης (video)
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές πρέπει όταν οδηγούμε το μυαλό και τα μάτια μας να είναι διαρκώς στραμμένα στο δρόμο
Ντελαπάρισε τρέιλερ που μετέφερε δυο πανάκριβα Ford Mustang (video)
Απρόσμενη κατάληξη είχε η μεταφορά δυο Ford Mustang Shelby GT500, καθώς ενεπλάκησαν σε ατύχημα παρότι οι τροχοί τους δεν πατούσαν
Οδηγός παρασύρθηκε ανάμεσα σε δυο οχήματα (video)
Σκληρές εικόνας βίας διαδραματίστηκαν σε δρόμο του Μπρούκλιν όταν οι οδηγοί δυο αυτοκινήτων κατέβηκαν από τα οχήματα τους και άρχισαν




