Breaking News

Τηλεκατευθυνόμενο παρκάρισμα της Mercedes S-Class μέσω κινητού τηλεφώνου (video)

Τηλεκατευθυνόμενο παρκάρισμα της Mercedes S-Class μέσω κινητού τηλεφώνου (video)

Σίγουρα το να παρκάρει μια μακριά λιμουζίνα, όπως η Mercedes S-Class, μέσα στην πόλη δεν είναι ότι πιο εύκολο.

Η γερμανική εταιρία ωστόσο δίνει λύση στους σοφέρ, αλλά και στους ιδιοκτήτες της ναυαρχίδας της, προβάλλοντας ταυτόχρονα και το υψηλό τεχνολογικό της υπόβαθρο. Αναφερόσαστε στο σύστημα εξ’ αποστάσεως στάθμευσης της S-Class με τη χρήση του κινητού τηλέφωνου.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται υπάρχει αυτή η δυνατότητα και θα τη δείτε στο παρακάτω video. Ο οδηγός το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το κουμπί που επιτρέπει στην S-Class να αναζητήσει μέσω αισθητήρων ελεύθερους κάθετους και παράλληλους χώρους στάθμευσης.

Μόλις εντοπιστεί η κατάλληλη θέση ο οδηγός δίνει την έγκριση του και αποβιβάζεται από την S-Class. Το καλύτερο αρχίζει τώρα, καθώς από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου πραγματοποιεί τις μανούβρες και η S-Class γίνεται στην κυριολεξία τηλεκατευθυνόμενη.


Tags assigned to this article:
MercedesS-Class

Related Articles

Καταργείται το Peugeot 208 με τρίθυρο αμάξωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες η Peugeot ενδέχεται να σταματήσει σύντομα την παραγωγή του 208 με τρίθυρο αμάξωμα. Μάλιστα αυτό αναμένεται να

To πανέμορφο ρολόι της Bentley

Αν οι χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς, τότε η Bentley σας προτείνει να τον μετράτε με το νέο της ρολόι.

Η πιο προσιτή έκδοση Style της Mercedes A-Class – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα; (φωτογραφίες)

Ακόμα πιο προσιτό γίνεται το μικρότερο αστέρι της Mercedes στην ελληνική αγορά, χάρη στη νέα εισαγωγική έκδοση Style, για τη