Breaking News

To πανέμορφο ρολόι της Bentley

To πανέμορφο ρολόι της Bentley

Αν οι χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς, τότε η Bentley σας προτείνει να τον μετράτε με το νέο της ρολόι.

Το εν λόγω ρολόι αποτελεί δημιούργημα της Breitling με την οποία η βρετανική εταιρεία των supercars διατηρεί μια μακροχρόνια συνεργασία. Το 2003 η Breitling κατασκεύασε ένα αναλογικό ρολόι το οποίο τοποθετήθηκε στο ταμπλό της Continental GT που είναι η ναυαρχίδα της Bentley.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής της Bentley που θα γιορταστεί τον επόμενο χρόνο η Breitling λανσάρει ένα νέο κομψό ρολόι το στόχο έχει να προσδίδει καθημερινό στυλ στο χέρι σας.

Ο λόγος για το Premier B01 Chronograph 42, το οποίο διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας, απόθεμα ισχύος 70 ωρών, μεγάλο καντράν με διάμετρο 30 χλστ. στη χαρακτηριστική πράσινη απόχρωση ονόματι “British Racing Green”, ενώ ασορτί μπορεί να είναι και το δερμάτινο λουράκι. Εναλλακτικά προσφέρεται και με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι αδιάβροχο και αντέχει σε βάθος 100 μέτρων.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η Breitling θα κατασκευάσει σε περιορισμένο αριθμό ένα ακόμα συλλεκτικό ρολόι τη νέα χρόνια αφιερωμένο στα εκτατό χρόνια της Bentley.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το 1931 ο χρονογράφος που κατασκεύασε η Breitling για αεροσκάφη τοποθετούνταν και σε ταμπλό αυτοκινήτων.



Related Articles

Το αγωνιστικό όχημα Roborace δε χρειάζεται οδηγό (video)

Έχουμε αρχίσει πλέον σιγά-σιγά να συνειδητοποιούμε ότι στο εγγύς μέλλον η αυτόνομη οδήγηση θα μπει για τα καλά στις καθημερινές

Βόμβες και σφαίρες δε διαπερνούν τη θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (video)

Έτοιμη για πραγματικό πόλεμο είναι η συγκεκριμένη Mercedes-AMG G63, καθώς μπορεί να αντέξει όλα τα πυρά που θα εκτοξευτούν εναντίον

Το δικό σου αυτοκίνητο θα μπαίνει στο νέο Δακτύλιο;

Αρχικά όλοι μάλλον θα συμφωνήσουμε ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους της πρωτεύουσας είναι τεράστιο. Το μποτιλιάρισμα είναι καθημερινό και