Breaking News

Έκρυψαν ηρωίνη στο φανάρι φορτηγού-την εντόπισε σκύλος της αστυνομίας

Έκρυψαν ηρωίνη στο φανάρι φορτηγού-την εντόπισε σκύλος της αστυνομίας

Για τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών η εσοχή που υπάρχει πίσω από το φανάρι του φορτηγό τους αποτέλεσε, κατά τη γνώμη τους, την ιδανική κρυψώνα για μια συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους 510 γραμμαρίων.

Ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τα λαγωνικά της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο λόγος για τον τετράποδο «αστυνόμο» του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ονόματι «Ρίκι», ο οποίος χάρη στην άρτια εκπαίδευση του κατάφερε να εντοπίσει το σημείο που βρίσκονταν η ηρωίνη.

Η επιχείρηση στήθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Εκεί οι αστυνομικοί αφού είχαν αξιοποιήσει ορισμένες πληροφορίες, εντόπισαν το φορτηγό των υπόπτων, πραγματοποίησαν τον έλεγχο και συνέλαβαν του δυο ημεδαπούς επιβάτες.

Η συνολική αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται περίπου στα 9.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.



Related Articles

Βρέθηκαν δυο κιλά κοκαΐνη σε κλεμμένο αυτοκίνητο

Όταν στις 20 Μαΐου αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν στη Γλυφάδα ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μια «έκπληξη» τους περίμενε στο εσωτερικό

Πρώτη απογείωση για το ιπτάμενο ταξί της Boeing (video)

Ίσως πριν από λίγο να φτάσατε καθυστερημένοι στην εργασία σας, λόγω του καθημερινού κυκλοφοριακού προβλήματος που κορυφώνεται τις πρωινές ώρες.

Ένα Ford F-150 προσπαθεί να ξεφύγει από το γερανό που το σηκώνει (video)

Από τη δαγκάνα του νόμου στην κυριολεξία προσπάθησε να ξεφύγει ένας αρκετά επιπόλαιος και επικίνδυνος οδηγός. Το βασικό του σφάλμα