Breaking News

Συλλεκτικά Mazda MX-5 μόνο για 150 τυχερούς

Συλλεκτικά Mazda MX-5 μόνο για 150 τυχερούς

Το MX-5 είναι το δημοφιλέστερο roadster μοντέλο και η Mazda τακτικά εμπλουτίζει τη γκάμα του με νέες ειδικές εκδόσεις.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε το νέο MX-5 R-Sport, το οποίο βασίζεται στην έκδοση Sport και έχει συλλεκτικό χαρακτήρα, καθώς η ιαπωνική εταιρεία θα δημιουργήσει μόνο 150 αντίτυπα του.

Εμφανισιακά το νέο MX-5 R-Sport ξεχωρίζει με τη γκρι αποχώρηση, ονόματι “Polymetal Grey” του αμαξώματος, ενώ ασορτί είναι και η υφασμάτινη οροφή του. Αντίθεση σχηματίζουν με το μαύρο χρώμα τους τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών και οι ζάντες των 16 ιντσών.

Στο αυστηρά διθέσιο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις με τις ασημί ραφές, το σύστημα πλοήγησης, τα θερμαινόμενα καθίσματα και η συνδεσιμότητα για smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Κάτω από το εμπρός καπό του νέου MX-5 R-Sport βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας 1.5 Skyactiv-G των 132 ίππων. Δυστυχώς το νέο MX-5 R-Sport προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Βρετανίας, όπου το βιβλίο των παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει και η τιμή του διαμορφώνεται στα 31.690 ευρώ.


Tags assigned to this article:
MazdaMX-5 R-SportRoadsterνέα έκδοση

Related Articles

Το νέο Οpel Insignia GSi έρχεται επιθετικά με 260 ίππους

Το ακρωνύμιο GSi από το παρελθόν της Opel χρησιμοποιείται και πάλι στη νέα κορυφαία έκδοση του σύγχρονου Insignia. Η γερμανική

Φτάνει το Ariel Atom 3.5R στην ευθεία το Audi RS6; (video)

Οπτικά φαίνεται εντελώς παράλογη η κόντρα δυο τόσο ανόμοιων μεταξύ τους οχημάτων, όπως είναι το Audi RS6 και το Ariel

Ο Τζέιμς Μποντ θα οδηγήσει το νέο Land Rover Defender (video)

Στη μεγάλη οθόνη θα εμφανιστεί το καινούργιο Land Rover Defender, καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία “No Time To Die”