Breaking News

Αυτή η άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ένα Kia Soul (video)

Αυτή η άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ένα Kia Soul (video)

Η ταυτότητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν είναι αναγνωρίσιμη, καθώς μετά από μια σφοδρότατη σύγκρουση έχει παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Η αστυνομία του Μίσιγκαν όμως μας ενημερώνει ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είναι ένα Kia Soul, ενώ μας εξηγεί τι του συνέβη. Την 1 Μαρτίου το ασημί Soul, στο οποίο επέβαιναν  δυο άτομα, εντοπίστηκε από εναέρια μονάδα συνοριακής προστασίας (CBP) και θεωρήθηκε ύποπτο για εμπλοκή σε διάφορα περιστατικά στο Ντιτρόιτ.

Έτσι δόθηκαν οδηγίες από αέρος στην αστυνομία να σταματήσει το Soul για έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός του επιτάχυνε και άρχισε μια άγρια καταδίωξη, η οποία καταγράφηκε από ελικόπτερο, όπως θα δείτε στο παρακάτω video.

Tο Soul ανέπτυξε υψηλή ταχύτητα και όταν ο οδηγός του έκανε έναν απότομο ελιγμό έχασε τον έλεγχο, καβάλησε το διαχωριστικό κράσπεδο και χτύπησε πλευρικά με δύναμη ένα δέντρο.

Αμέσως αστυνομικοί έφτασαν στο στραπατσαρισμένο Soul και απεγκλώβισαν τους δυο επιβαίνοντες οι οποίοι τραυματίστηκαν, αλλά όχι σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.



Related Articles

Βurnout πάνω σε γερανό από Mercedes AMG C63 S (video)

Η λογική λέει ότι όταν ένα όχημα φορτωθεί στο γερανό παραμένει ακίνητο, ενώ για λόγους ασφαλείας δένεται. Κάτι τέτοιο όμως

Πέντε προτάσεις για πιο αδιάβλητες θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους που έχουμε τόσο πολλά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, αλλά και έλλειψη οδικής παιδείας,

Έδωσε προκαταβολή 11.000 δολάρια για BMW σε κέρματα (video)

Απίστευτο καψόνι έκανε σε αντιπροσωπεία της BMW ένας επιχειρηματίας στην Κίνα, καθώς έδωσε το ποσό των 11.000 ευρώ σε κέρματα,