Breaking News

Mε στολή εξερευνητή το νέο Skoda Kamiq

Mε στολή εξερευνητή το νέο Skoda Kamiq

Μετά τη σπορ έκδοση Monte Carlo το νέο Skoda Kamiq απέκτησε και την πιο περιπετειώδη έκδοση Scoutline.

Σημειώστε ότι μιλάμε για το πρώτο SUV της Skoda που θα διατίθεται με την έκδοση Scoutline, η οποία προσφέρει ορισμένα πιο off-road χαρακτηριστικά.

Από τις δυο σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Skoda παρατηρούμε ότι το νέο Kamiq Scoutline διαθέτει μαύρο πλαστικό στους θόλους των τροχών, ασημί πινελιές, αλουμινένιες ποδιές εμπρός-πίσω, φιμέ πίσω κρύσταλλα, χρώμιο περιμετρικά στις πλευρικές γυάλινες επιφάνειες του, full Led πίσω φωτιστικά σώματα, στάνταρ ζάντες 17 ιντσών και προαιρετικά 18 ιντσών.

Προς το παρόν δε μπορούμε να δούμε το εσωτερικό του νέου Kamiq Scoutline, όμως η Skoda μας πληροφορεί ότι το έχει διακοσμήσει με στάνταρ ξύλινη επένδυση φλαμουριάς, η οποία προαιρετικά μπορεί να έχει σκούρα όψη.

Παράλληλα τοποθετήθηκε χρώμιο στους αεραγωγούς, αλουμινένια πεντάλ, ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος εμπρός καθίσματα που ντύνονται με ειδική ταπετσαρία από ύφασμα ThermoFlux με μικροΐνες Suedia, δερμάτινο τιμόνι, μαύρη επένδυση οροφής και Led ατμοσφαιρικός κρυφός φωτισμός τριών αποχρώσεων.

Κάτω από το εμπρός καπό του νέου Kamiq Scoutline θα μπορούν να τοποθετηθούν τρεις βενζινοκινητήρες, ένας πετρελαιοκινητήρας, ενώ στην έκδοση G-TEC θα καταναλώνει και φυσικό αέριο (CNG).

Η πρεμιέρα του νέου Kamiq Scoutline θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο και η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.



Related Articles

Γυναικείο SUV της Χρονιάς το Peugeot 3008

Διαρκώς το Peugeot 3008 αποδεικνύει ότι μπορεί να κατακτήσει κάθε κοινό, ακόμα και το γυναικείο που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και

Όλα τα ατυχήματα που έγιναν το 2017 στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ (video)

Σε μερικές μέρες το 2017 θα περάσει στην ιστορία και η θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία κάνει τον ετήσιο

500.000 Audi από το εργοστάσιο της Ουγγαρίας

Ιδιαίτερα πεπειραμένο είναι το εργοστάσιο της Audi που βρίσκεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, καθώς πλέον εκεί έχουν κατασκευαστεί συνολικά μισό