Breaking News

Γυναικείο SUV της Χρονιάς το Peugeot 3008

Γυναικείο SUV της Χρονιάς το Peugeot 3008

Διαρκώς το Peugeot 3008 αποδεικνύει ότι μπορεί να κατακτήσει κάθε κοινό, ακόμα και το γυναικείο που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο.

Για όσους τώρα δεν το γνωρίζετε υπάρχει κριτική επιτροπή αποτελούμενη αποκλειστικά από 25 γυναίκες δημοσιογράφους προερχόμενες από 20 διαφορετικές χώρες που κάθε χρόνο ανακηρύσσουν το καλύτερο μοντέλο από διαφορές κατηγορίες. Φέτος οι κατηγορίες αφορούσαν μοντέλα οικογενειακά, οικονομικά, SUV, φιλικά προς το περιβάλλον, επιδόσεων και πολυτελή.

Συνολικά αξιολογήθηκαν 420 αυτοκίνητα, ενώ το 3008 κατάφερε να ξεχωρίσει στην ανταγωνιστική κατηγορία των SUV και να λάβει το στέμμα. Μετά και από αυτή τη διάκριση το γαλλικό SUV έχει πλέον στη συλλογή του 35 συνολικά βραβεία.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της κριτικής επιτροπής το 3008 έκανε τη διαφορά, χάρη στην εσωτερική του σχεδίαση, ονόματι i-Cockpit, τις κομψές εξωτερικές του γραμμές και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει στο γυναικείο, αλλά και στο αντρικό φύλο.


Tags assigned to this article:
3008Peugeot

Related Articles

Ποια μοντέλα της Mercedes χρησιμοποιούνται ως περιπολικά;

Στις υπηρεσίες του νομού προσφέρει η Mercedes και η Smart μοντέλα που διαθέτουν στις γκάμες τους. Πρόκειται για περιπολικά που

Το λογότυπο της Pirelli από 41 αγωνιστικά αυτοκίνητα (video)

Πριν από 40 χρόνια η Pirelli είχε μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για την προώθηση του ονόματος της. Τι

Ντοπαρισμένη η BMW M3 με 460 ίππους (video)

Η ΒΜW M χορήγησε «αναβολικά» στην M3 με αποτέλεσμα να γίνει πιο άγρια η εικόνα της και να αυξηθεί η