Breaking News

Ραντεβού έδωσαν 1.321 Bentley πετυχαίνοντας ρεκόρ

Ραντεβού έδωσαν 1.321 Bentley πετυχαίνοντας ρεκόρ

Πόσα εκατομμύρια ευρώ άραγε να αξίζουν συνολικά οι 1.321 Bentley που συγκεντρώθηκαν στο ίδιο μέρος;

Δεν το γνωρίζουμε, όμως ξέρουμε ότι ο στόχος τους επετεύχθη, καθώς κατάφεραν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μοντέλων της Bentley που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα. Αυτό συνέβη στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Salon Prive Concours d’Elegance 2019” που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία.

Όριο ηλικίας στις συμμετοχές δεν υπήρχε επομένως το «παρών» έδωσε η EXP2, η παλαιότερη Bentley στον κόσμο και η δεύτερη που κατασκεύασε ο ιδρυτής της Γουόλτερ Όουεν Μπέντλεϊ. Μια γεύση από το μέλλον προσέφερε η υπερσύγχρονη EXP 100 GT, άρωμα άλλης εποχής απέπνεαν ιστορικά μοντέλα από τη δεκαετία του 1920 και του 1930, ενώ οι Continental GT, Flying Spur, Bentayga και Mulsanne εξέφραζαν το τώρα της Bentley.

Η μεγάλη έκπληξη πάντως ήρθε από την ανακοίνωση της Bentley ότι θα κατασκευάσει τηρώντας αυστηρά τα αρχικά πρότυπα παραγωγής δώδεκα συλλεκτικά αντίτυπα της ιστορικής 4.5-liter Blower του 1939, η οποία είχε καταστραφεί από μια έκρηξη στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Bentleyρεκόρσυγκέντρωση

Related Articles

Έτοιμο να εργαστεί το νέο Mercedes Sprinter (video)

Η Mercedes αποκάλυψε το νέο Sprinter, το οποίο διαθέτει πιο εκλεπτυσμένη εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, είναι φορτωμένο με περισσότερη τεχνολογία

Ο πρώτος αερόσακος οροφής από την Hyundai

Σας αρέσουν οι πανοραμικές γυάλινες οροφές, ωστόσο ανησυχείτε για το επίπεδο προστασίας που παρέχουν; Η Hyundai δίνει τη λύση εισάγοντας

Η Ford προτείνει το Mustang αντί του Dodge Challenger (video)

Η Ford μέσα από το παρακάτω video λέει  ξεκάθαρα στον υποψήφιο αγοραστή ότι δεν τον συμφέρει να αγοράσει το Dodge