Breaking News

Έτοιμο να εργαστεί το νέο Mercedes Sprinter (video)

Έτοιμο να εργαστεί το νέο Mercedes Sprinter (video)

Η Mercedes αποκάλυψε το νέο Sprinter, το οποίο διαθέτει πιο εκλεπτυσμένη εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, είναι φορτωμένο με περισσότερη τεχνολογία και προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα αμαξωμάτων και κινητήρων.

Το δημοφιλές επαγγελματικό όχημα της γερμανικής εταιρίας έχει μεταβεί πλέον στην τρίτη γενιά του. Σύμφωνα με την Mercedes είναι το πρώτο της μοντέλο που ενσωματώνει τη νέα φιλοσοφία της ονόματι “adVANce”.

Το  νέο Sprinter υποστηρίζει την υπηρεσία συνδεσιμότητας “PRO Connect”, η οποία επιτρέπει την ευκολότερη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία ανάμεσα στο διαχειριστή ενός στόλου επαγγελματικών οχημάτων και του οδηγού.

Παράλληλα τονίζεται ότι το νέο Sprinter θα προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα που θα περιλαμβάνει πάνω από 1.700 παραλλαγές.

Σημειώστε ακόμα ότι το νέο Sprinter εξακολουθεί να διατίθεται με μετάδοση της κίνησης στους πίσω αλλά και στους τέσσερις τροχούς του, ωστόσο πλέον στη βάση της γκάμας του θα προστεθεί και μια προσθιοκίνητη έκδοση, η οποία σε σύγκριση με την πισωκίνητη θα είναι σε θέση να μεταφέρει 50 κιλά περισσότερο, ενώ το κατώφλι φόρτωσης θα είναι 80 χλστ. χαμηλότερο.

Τα προσθιοκίνητα Sprinter θα συνεργάζονται με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο ή με αυτόματο 9 σχέσεων. Κάτω από το καπό των πισωκίνητων Sprinter θα βρίσκεται ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 2.1 λίτρων με ισχύ 114, 143 και 163 ίππων. Περισσότερη δύναμη στο νέο Sprinter θα προσφέρει ο εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 3.0 λίτρων με ισχύ 190 ίππων και 440 Nm ροπής.

Ανυπομονούμε όμως για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Sprinter που θα κάνει ντεμπούτο το 2019.

Το βιβλίο των παραγγελιών για το νέο Sprinter με κινητήρες εσωτερικής καύσης έχει ήδη ανοίξει, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν τον Ιούνιο.

 


Tags assigned to this article:
adVANceMercedesPRO ConnectSprinter

Related Articles

Νικητής έκπληξη στην κόντρα των 12 supercars (video)

Πρόκειται ίσως για την πιο επική κόντρα της χρονιάς, καθώς συνολικά 12 supercars αναμετρήθηκαν στην ευθεία. Το περιοδικό Motor Trend

Το επόμενο δέμα σπίτι σας ίσως φτάσει με το νέο Renault EZ-FLEX

Απόλυτα ξεκάθαρος είναι ο στόχος που θέτει η Renault μέσα από το νέο Renault EZ-FLEX, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για

Το νέο Honda N-Van είναι μικρό αλλά ευρύχωρο

Η άγνωστη σε εμάς κατηγορία “Kei Cars”, οχήματα δηλαδή μικρά σε μήκος και ψηλά σε ύψος τύπου βαν, είναι ιδιαιτέρα