Breaking News

Πέρασε με κόκκινο φανάρι αλλά δεν είδε το περιπολικό (video)

Πέρασε με κόκκινο φανάρι αλλά δεν είδε το περιπολικό (video)

Σίγουρα θα έχετε δει στο δρόμο οδηγούς να παραβιάζουν το κόκκινο φανάρι, μια κίνηση η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον εγκληματική.

Στο παρακάτω video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου στον Καναδά ο οδηγός ενός ασημί Toyota Sienna έχει σταματήσει στο κόκκινο φανάρι μιας διασταύρωσης.

Προφανώς όμως μάλλον μπερδεύτηκε βλέποντας το πράσινο φανάρι να ανάβει για τα αυτοκίνητα που ήθελαν να στρίψουν αριστερά και κατευθύνθηκε ευθεία χωρίς ευτυχώς να διασχίζει κάποιο άλλο όχημα τη διασταύρωση εκείνη τη στιγμή.

Για κακή του τύχη όμως απέναντι βρισκόταν ένα περιπολικό Ford  Explorer, ενώ μόλις ο αστυνομικός είδε το περιστατικό άναψε το φάρο και τη σειρήνα κάνοντας σήμα στον οδηγό του Sienna να σταματήσει.

Το σίγουρο είναι ότι του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο και μερικοί πόντοι στο σύστημα ποινών. Προσοχή λοιπόν στα φανάρια και να κοιτάτε πάντα αυτά που υποδεικνύουν την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε…



Related Articles

Πώς οδηγούμε όταν φοράμε στο αυτοκίνητο αντιολισθητικές αλυσίδες;

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται μόνο

Πάνω από 4.600 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ

«Παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, ωστόσο οι απόγονοι τους φαίνεται ότι δεν εφαρμόζουν αυτήν τη συμβουλή, τουλάχιστον όταν οδηγούν.

Δείτε πως τούμπαρε αυτό το Volkswagen Golf Variant (video)

Στις μέρες μας πολλοί οδηγοί έχουν νευρά και συχνά τα ξεσπούν πίσω από το τιμόνι, ενώ στην προκειμένη περίπτωση έχουμε