Breaking News

To ηλεκτροκίνητο Mini Cooper ρυμουλκεί αεροσκάφος 150 τόνων (video)

To ηλεκτροκίνητο Mini Cooper ρυμουλκεί αεροσκάφος 150 τόνων (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  Mini Cooper SE, καθώς μετακίνησε για μερικά μέτρα ένα μεγάλο αεροσκάφος.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω σύντομο video το καμουφλαρισμένο Mini Cooper SE αφού προφανώς είχε φορτίσει προηγουμένως τη μπαταρία του, έδεσε στο πίσω τμήμα του ένα συρματόσχοινο, το οποίο κατέληγε στους εμπρός τροχούς ενός αεροσκάφους Boeing 777F της Lufthansa που μεταφέρει εμπορεύματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βάρος του εν λόγω αεροσκάφους, χωρίς φορτίο, φτάνει τους 150 τόνους. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλεκτροκίνητο Μini Cooper SE θα παράγεται από το Νοέμβριο του 2019 στο εργοστάσιο της BMW που βρίσκεται στην Οξφόρδη.

Πιθανότατα θα χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης BMW i3S, κάτι που σημαίνει ότι η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα  44.2 kWh, ο ηλεκτροκινητήρας του θα παράγει 184 ίππους και 270 Nm, ενώ η αυτονομία του θα είναι 274 χλμ. (μέτρηση WLTP).



Related Articles

Η νέα ΒMW X2 πωλείται πλέον καμουφλαρισμένη

Συνήθως βλέπουμε ένα νέο μοντέλο καλυμμένο με καμουφλάζ όταν βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης του και το έχει συλλάβει

Το Dacia Duster μετατράπηκε σε τανκ (video)

Το Dacia Duster είναι δημοφιλές όχι μόνο για την προσιτή του τιμή, αλλά και για τις εκτός δρόμου ικανότητες του

Η πιτσαρία που κάνει διανομές με Lada

Στην Ελλάδα όταν παραγγέλνουμε πίτσα φτάνει σπίτι μας με το δίκυκλο του διανομέα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει σε όλες τις