Breaking News

Η νέα ΒMW X2 πωλείται πλέον καμουφλαρισμένη

Η νέα ΒMW X2 πωλείται πλέον καμουφλαρισμένη

Συνήθως βλέπουμε ένα νέο μοντέλο καλυμμένο με καμουφλάζ όταν βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξέλιξης του και το έχει συλλάβει σε κάποιο δημόσιο δρόμο ή πίστα ο κατασκοπευτικός φακός του φωτογράφου.

Η ΒMW ωστόσο μας εξέπληξε, καθώς ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στις επιλογές εξατομίκευσης της νέας X2 θα είναι και η δυνατότητα να την παραγγείλει κανείς με το πολύχρωμο αυτό ματ καμουφλάζ που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Το εν λόγω καμουφλάζ θυμίζει στολή παραλλαγής, ενώ καλύπτει κάθε χιλιοστό στο αμάξωμα της X2 και περιλαμβάνει το μπλε, το κίτρινο, το λευκό και το γαλάζιο. Για την τοποθέτηση του καμουφλάζ στην X2 η βαρβαρική εταιρία χρειάζεται τέσσερις μέρες ώστε να σας το έχει έτοιμο, ενώ διατίθεται με τα πακέτα M Sport και M Sport X. Παράλληλα ο αγοραστής θα πάρει δώρο και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια της γερμανικής εταιρίας VOR, η οποία έχει την έδρα της στο Μόναχο.

Η ΒMW προτρέπει να λάβετε άμεσα μια οικονομική προσφορά για την καμουφλαρισμένη X2 από την τοπική σας αντιπροσωπεία, ωστόσο μην το πράξετε. Γιατί; Διότι η Χ2 με το καμουφλάζ δεν υπάρχει, καθώς ήταν η χθεσινή πρωταπριλιάτικη φάρσα της ΒMW.


Tags assigned to this article:
X2ΒMWκαμουφλάζπρωταπριλιά

Related Articles

Απίστευτο και όμως το «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» είναι ιαπωνικό!

Ποιος να το περίμενε ότι στη Γερμανία, μια μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά με τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία, θα εκλέγονταν «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»

Κατασκευάστηκε το εκατομμυριοστό Volkswagen Sharan

Μπορεί στην Ελλάδα τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτρέπει το

Τα Peugeot 508 SW, 508 και 3008 μπαίνουν στην πρίζα

Ακολουθώντας τις εξελίξεις η Peugeot ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει από το δεύτερο τρίμηνο του 2019 υβριδικές plug-in εκδόσεις στα μοντέλα