Breaking News

Το Suzuki Jimny τώρα και σε roller skates (video)

Το Suzuki Jimny τώρα και σε roller skates (video)

Μια ιδιαίτερη έξυπνη ιδέα είχε η Suzuki Αυστραλίας για την προώθηση του Jimny στη χώρα των καγκουρό.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video κατασκεύασε roller skates που έχουν τη μορφή του δημοφιλούς μικρού σκληροτράχηλου SUV. Παρότι τα roller skates χρησιμοποιούνται πάνω στην άσφαλτο, στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε ότι αναδεικνύουν απόλυτα τον off-road χαρακτήρα του Jimny, καθώς «ρολάρουν» πάνω στο βουνό, ενώ αντέχουν όταν ο αναβάτης επιλέγει χωμάτινα και βραχώδη μονοπάτια.

Διαβάστε επίσης: Πόσα Suzuki Jimny χρειάζονται για να μετακινήσουν τη Mercedes AMG G63; (video)

Παρατηρήστε ακόμα ότι οι εμπρός προβολείς ομίχλης στα roller skates Jimny ανάβουν, όπως και τα φώτα της όπισθεν όταν ο αναβάτης κινείται προς τα πίσω. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Jimny τροφοδοτείται από τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων απόδοσης 102 ίππων και 130 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή με αυτόματο 4 σχέσεων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Jimnyroller skatesSuzuki

Related Articles

Η MAN κατασκεύασε ηλεκτροκίνητο βαν

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε την MAN ως κατασκευάστρια εταιρία φορτηγών, λεωφορείων, βαν και πετρελαιοκινητήρων. Αυτή τη φορά ωστόσο κάνει την ανατροπή,

Παραλιακή: Συλλήψεις οδηγών και κατασχέσεις αυτοκινήτων – Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κάνουν κόντρα

Είναι ευρέως γνωστό ότι η παραλιακή συχνά μετατρέπεται σε πίστα, από ανεγκέφαλους οδηγούς που κάνουν κόντρες. Με τον τρόπο αυτό

Ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της Brabus

Αν τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά βρίσκεστε στη Γερμανία έχουμε να σας προτείνουμε ένα ξεχωριστό μέρος για να επισκεφτείτε.