Breaking News

Πόσα Suzuki Jimny χρειάζονται για να μετακινήσουν τη Mercedes AMG G63; (video)

Πόσα Suzuki Jimny χρειάζονται για να μετακινήσουν τη Mercedes AMG G63; (video)

Συνήθως λένε να τα βάζεις με κάποιον στα μέτρα σου, διαφορετικά θα βγεις εκτεθειμένος και δαρμένος, όμως σίγουρα το Suzuki Jimny δε «σκέφτεται» έτσι.

Το μικρό ιαπωνικό SUV που έχει υμνηθεί για τις εκτός δρόμου ικανότητες του και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεύτερη γενιά του τολμά να σηκώσει το βλέμμα του και να προκαλεί σε μάχη τη θηριώδη Mercedes AMG G63.

Γνωρίζοντας κανείς τους κινητήρες του Jimny και της AMG G63 θα έλεγε ότι το αποτέλεσμα υπέρ του γερμανικού SUV είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Κάτω από το εμπρός καπό του Jimny υπάρχει ένας βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρων απόδοσης 102 ίππων και 130 Nm ροπής, ενώ λίγο πιο δίπλα ακούγεται βαριά και απειλητική η «ανάσα» από το V8 twin-turbo των 4.0 λίτρων, ο οποίος δίνει στην AMG G63 ισχύ 585 ίππων και ροπή 850 Nm.

Αρχικά Jimny και ΑΜG G63 επικοινωνώντας με έναν ιμάντα που δέθηκε στους πίσω προφυλακτήρες τους πάτησαν γκάζι για να διαπιστωθεί ποιο μπορεί να τραβήξει το άλλο. Φυσικά η AMG G63 πήγε «βόλτα» το Jimny σέρνοντας το από πίσω της.

Έπειτα ήρθαν ενισχύσεις καθώς ένα δεύτερο Jimny συνέβαλε στην προσπάθεια μετακίνησης της AMG G63, αλλά και πάλι δίχως αποτέλεσμα. Μόνο όταν τα Jimny έγιναν τρία μπόρεσαν να επιβληθούν στην AMG G63.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AMG G63JimnyMercedesSuzuki

Related Articles

Τα τελευταία και συλλεκτικά Audi TT Roadster – Μόνο για 50 τυχερούς (φωτογραφίες)

Οι τίτλοι τέλους για το Audi TT έχουν γραφτεί, καθώς το εμβληματικό γερμανικό coupe/roadster θα σταματήσει να κατασκευάζεται στο τέλος

Γνωρίστε τον Έλληνα που έχει άμεση σχέση με το νέο Kia XCeed (video)

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τον κύριο Ιωάννη Ρούσση, τον Έλληνα που εργάζεται ως product manager στην Kia Ευρώπης. Πέρα

To Brexit κλείνει εργοστάσιο της ΜΙΝΙ για ένα μήνα

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τη MINI στην πατρίδα της τη Βρετανία, αλλά ακόμα πιο δυσοίωνο είναι το μέλλον