Breaking News

Σιδερένια μπάρα «σούβλισε» μια Bentley Mulsanne

Σιδερένια μπάρα «σούβλισε» μια Bentley Mulsanne

Απορίες αλλά και τρόμο προκαλεί η εικόνα της συγκεκριμένης Bentley Mulsanne, το αμάξωμα της οποία βλέπουμε ότι έχει διαπεράσει από εμπρός μέχρι πίσω μια σιδερένια μπάρα.

Το βρετανικό υπερπολυτελές μοντέλο κυριολεκτικά «σουβλίστηκε» στη δεξιά του πλευρά, ενώ αναρωτιέται κανείς κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα που είχε αυτή την κατάληξη.

Ανατριχίλα φέρνει η εικόνα της σιδερένιας ράμπας μέσα στην καμπίνα, ειδικά όταν βλέπεις ότι έχει μετατοπίσει το πίσω κάθισμα, το οποίο ελπίζουμε να ήταν κενό τη στιγμή του ατυχήματος.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες, ζημιές έχει πάθει μόνο η δεξιά  πλευρά της Mulsanne με το εμπρός τμήμα να έχει καταστραφεί πλήρως, ωστόσο τα υπόλοιπα σημεία της παρέμειναν ανέγγιχτα. Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κανένας από τους αερόσακους δεν έχει ανοίξει.

Η βαριά πληγωμένη Mulsanne έχει βγει σε δημοπρασία με την αρχική της τιμή να ορίζεται στα 11.230 ευρώ, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης της μάλλον θα πάρει δώρο και τη σιδερένια μπάρα που δεν έχει αφαιρεθεί από μέσα της.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BentleyMulsanne

Related Articles

Πού συγκεντρώθηκαν δεκάδες supercars;

Εντυπωσιακές καλλίγραμμες και καλογυαλισμένες μεταλλικές σιλουέτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να γιορτάζουν την 25η επέτειο του Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ. Η εκδήλωση

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε supercars να εντάσσονται στο δυναμικό της αστυνομίας διαφόρων χωρών, ωστόσο αυτή η Rolls-Royce

Όλα μαύρα για αυτή την McLaren 570GT

Μοντέλα της McLaren μπορούν να αποκτήσουν λίγοι, ενώ ακόμα λιγότεροι θα μπορέσουν να κάνουν δική τους τη συγκεκριμένη 570GT στη