Breaking News

Όλα μαύρα για αυτή την McLaren 570GT

Όλα μαύρα για αυτή την McLaren 570GT

Μοντέλα της McLaren μπορούν να αποκτήσουν λίγοι, ενώ ακόμα λιγότεροι θα μπορέσουν να κάνουν δική τους τη συγκεκριμένη 570GT στη νέα έκδοση MSO Black Collection.

Ο λόγος είναι ότι το τμήμα εξατομίκευσης MSO (McLaren Special Operations) της βρετανικής εταιρίας των supercars κατασκεύασε μόλις 100 570GT MSO Black Collection, οι οποίες θα διατεθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φυσικά το αμάξωμα της είναι βαμμένο με μια νέα μαύρη απόχρωση, η οποία ονομάζεται Carbon Black, ενώ με το πακέτο “Defined Black” ο πίσω διαχύτης, τα πλευρικά μαρσπιέ, το εμπρός splitter και οι αεραγωγοί έχουν βαφτεί με μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Οι επίσης μαύροι γυαλιστεροί τροχοί της έχουν διαμαντέ φινίρισμα ,φορούν ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, διαθέτουν κεραμικά φρένα και μαύρες δαγκάνες.

Παράλληλα σύμφωνα με την McLaren η 570GT MSO Black Collection εξοπλίζεται με νέα εξάτμιση “Titanium SuperSports” και το πακέτο “Sport Pack” που ενισχύσουν το σπορ της χαρακτήρα.

Στο εσωτερικό της υπάρχει ένας συνδυασμός μαύρου δέρματος και μαύρης αλκαντάρα στα καθίσματα, στο τιμόνι, στα πάνελ των θυρών, χαμηλά στην κεντρική κονσόλα, ενώ το λογότυπο MSO αναγράφεται στα προσκέφαλα.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή της με φιμέ κρύσταλλο απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι στάνταρ. Ωστόσο με 5.380 ευρώ επιπλέον μπορεί να αποκτήσει την ηλεκτροχρωμική τεχνολογία, μέσω της οποίας ο οδηγός επιλέγει ανάμεσα σε πέντε διαφορετικούς βαθμούς απόχρωσης.

Μιας και μιλήσαμε για χρήματα να πούμε ότι η τιμή της 570GT MSO Black Collection αγγίζει τα 204.000 ευρώ, ενώ οι παραδόσεις της θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.


Tags assigned to this article:
570GT570GT MSO Black CollectionMcLarenMSO

Related Articles

Ποινές φυλάκισης με αναστολή για το τρακάρισμα μιας Porsche με Ferrari

Στις 20 Μαΐου του 2018 σε έναν κυκλικό κόμβο της Βρετανίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους μια Ferrari 458 Spider και μια

Σε ποια χώρα παράγεται το νέο Jeep Avenger; Πότε έρχεται Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει;

Η Jeep ανακοίνωσε την έναρξη μαζικής παραγωγής του νέου Avenger, το οποίο πρόσφατα ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» για την

Ο φοιτητής με την Lamborghini Huracan

Μπορεί στην Ελλάδα, οι περισσότεροι τουλάχιστον, φοιτητές να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ωστόσο στη μακρινή Αυστραλία υπάρχουν κάποιοι που