Breaking News

Η Porsche 911 GT2 RS έκανε νέο ρεκόρ χρόνου (videos)

Η Porsche 911 GT2 RS έκανε νέο ρεκόρ χρόνου (videos)

Σερί ρεκόρ χρόνου σημειώνει η Porsche 911 GT2 RS, καθώς είναι η «βασίλισσα» και στην πίστα Road America, η οποία βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατέγραψε κάμερα στο εσωτερικό της 911 GT2 RS χρειάστηκαν μόλις 2:15,17 λεπτά για να σημειώσει ρεκόρ χρόνου αυτοκινήτου παραγωγής στην πίστα των 6.515 χλμ. με τις 14 συνολικά στροφές.

Πίσω από το τιμόνι της 911 GT2 RS βρισκόταν ο νικητής στις 24 Ώρες της Ντεϊτόνα και στο Λε Μαν, Ντέιβιντ Ντόναχιου, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει μόνο δυο γύρους για να καταφέρει το νέο ρεκόρ χρόνου.

Παράλληλα στην εν λόγω πίστα εισήλθε και η  911 GT3 RS, η οποία επίσης μετά από μερικούς γύρους έκανε έναν πολύ καλό χρόνο 2:18,57 λεπτών. Τόσο η 911 GT2 RS  όσο και η 911 GT3 RS  φορούσαν στους τροχούς τους ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R N0.

Την πιστοποίηση του ρεκόρ χρόνου και την τηλεμετρία του οχήματος είχε αναλάβει η Racelogic, ενώ το video τραβήχτηκε με σύστημα VBOX Video HD2.

Υπενθυμίζουμε ότι η 911 GT2 RS τροφοδοτείται από τον εξελιγμένο εξακύλινδρο κινητήρα 3.8 λίτρων που έχει ισχύ 700 ίππων, συνεργάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, ενώ ο πίνακας των επιδόσεων της αναγράφει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα.

 


Tags assigned to this article:
911 GT2 RSPorscheρεκόρ χρόνου

Related Articles

Μάλλον δε φτιάχνει με λίγη αλοιφή η ζημιά σε αυτή τη Ferrari! (video)

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι έχουμε κάνει μικροχτυπήματα ή γδαρσίματα στο αυτοκίνητο μας κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. Ωστόσο, ειδικά

Τα πέντε ελαφρύτερα μοντέλα της Porsche (video)

Για να πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις τα μοντέλα της Porsche απαραίτητη προϋπόθεση πέρα από έναν ισχυρό κινητήρα είναι να έχουν και

Η Μercedes 300 SL για τον πατέρα και η AMG GT C για το υιό (video)

Κάπου σε ένα γκαράζ το μακρινό 1979 ένα μικρό αγόρι ρώτησε τον πατέρα του πως αισθάνεται όταν οδηγεί ένα roadster,