Breaking News

Η νέα Toyota Supra χωρίς οροφή είναι πανέμορφη

Η νέα Toyota Supra χωρίς οροφή είναι πανέμορφη

Κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η ανοιχτή έκδοση της Toyota Supra, αν βέβαια η ιαπωνική εταιρεία αποφασίσει στο μέλλον να τη διαθέσει και με ανοιγόμενη οροφή.

Προς το παρόν πάντως η Supra πέμπτης γενιάς, η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι του Λος Άντζελες, διατίθεται μόνο ως coupe. Αυτή είναι και μια από τις βασικές της διαφορές (κυρίως σχεδιαστικές) σε σύγκριση με την roadster BMW Z4, με την οποία έχει αναπτυχθεί από κοινού.

Πάντως ο αρχισχεδιαστής της Toyota σε σχετική δήλωση του δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα Supra cabrio. Το παραπάνω ψηφιακό σκίτσο της ανοιχτής Supra δημιουργήθηκε από την έμπνευση του Ρώσου καλλιτέχνη Aksyonov Nikita, ο οποίος συνηθίζει να «πειράζει» διάφορα μοντέλα, δίνοντας τους ένα εναλλακτικό αμάξωμα.

Το αισθητικό πάντως αποτέλεσμα με το πράσινο χρώμα της Supra, το λευκό εσωτερικό και τις μαύρες ζάντες χαρακτηρίζεται αρκετά καλαίσθητο.

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα Supra πατώντας εδώ.


Tags assigned to this article:
Aksyonov NikitaBMWcabrioSupraToyotaZ4

Related Articles

Με αυτό το Peugeot 308 θέλεις διαρκώς να ταξιδεύεις!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Peugeot για τη νέα έκδοση ονόματι Roadtrip του πρόσφατα ήπια ανανεωμένου 308. Όπως δηλώνει και το

Ανακαλούνται 922 Seat Leon και Toledo στην Ελλάδα για προληπτικό έλεγχο στον αερόσακο οδηγού

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι

Η πιτσαρία που κάνει διανομές με Lada

Στην Ελλάδα όταν παραγγέλνουμε πίτσα φτάνει σπίτι μας με το δίκυκλο του διανομέα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει σε όλες τις