Breaking News

Δεκαεπτά θάνατοι από τροχαία ατυχήματα το Δεκέμβριο

Δεκαεπτά θάνατοι από τροχαία ατυχήματα το Δεκέμβριο

Δυστυχώς το 2018 δεν έκλεισε χωρίς απώλειες στην άσφαλτο, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο χάσαμε 17 συνανθρώπους μας σε τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία το Δεκέμβριο του 2018 στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σημειώθηκαν 511 τροχαία ατυχήματα με 608 παθόντες. Πιο αναλυτικά, ο τραγικός απολογισμός κάνει λόγο, όπως προαναφέραμε, για 17 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 17 νεκρούς, για 17 σοβαρά τροχαία ατυχήματα με 18 σοβαρά τραυματίες και για 477 ελαφρά τροχαία ατυχήματα με 573 ελαφρά τραυματίες.

Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Σε σύγκριση πάντως με το Νοέμβριο του 2018 ο αριθμός των θυμάτων είναι κάπως μικρότερος, καθώς τότε είχαμε μετρήσει 20 θανάτους, ενώ αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.



Related Articles

H Honda έχει κατασκευάσει 400 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες!

Εκτός από αυτοκίνητα η Honda κατασκευάζει και μοτοσυκλέτες, ενώ η ενασχόληση της με τον κόσμο των δυο τροχών οδήγησε πρόσφατα

Δείτε ένα Honda CR-V να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Όταν λόγω μηχανικής βλάβης ή κλαταρισμένου ελαστικού αναγκάζεστε να σταματήστε στη δεξιά λωρίδα αυτοκινητοδρόμου δεν πρέπει να ξεχνάτε τα εξής.

Κόκκινο φανάρι και κράνος άγνωστες λέξεις για ορισμένους οδηγούς

Ίσως ακουστεί υπερβολικό σε ορισμένους, αλλά η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη μπορεί να χαρακτηριστεί και απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς δε θέτεις μόνο