Breaking News

Έφοδος της Τροχαίας σε Σχιστό και Κερατσίνι για κόντρες

Έφοδος της Τροχαίας σε Σχιστό και Κερατσίνι για κόντρες

Πριν από μερικές μέρες η Τροχαία ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε ελέγχους και βεβαίωσε αρκετές παραβάσεις σχετικές με αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας στην πλατεία Λυκαβηττού, ενώ η νέα της επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Λ. Σχιστού και στη Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, τις νυχτερινές ώρες της 11ης και πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Απριλίου έγινε έφοδος από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, του Β΄ Τ.Τ. Πειραιώς με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων αναφέρουν 11 παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 10 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 7 παραβάσεις για φιμέ ανεμοθώρακα, 6 παραβάσεις για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 3 παραβάσεις για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη, 2 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 παράβαση για επικίνδυνους ελιγμούς και 18 λοιπές παραβάσεις (ζώνη ασφαλείας, δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας κ.ά.).

Παράλληλα υποβλήθηκαν 11 μηνύσεις και 1 Έκθεση Αρχής, ενώ αφαιρέθηκαν 7 άδειες ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας, 9 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 11 οχήματα.

Η Τροχαία από την πλευρά της προειδοποιεί ότι οι σχετικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν. Να θυμάστε ότι η ταχύτητα και οι αγώνες δεν είναι κάτι κακό αρκεί να συμβαίνουν μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον πίστας, με τα κατάλληλα οχήματα και με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.



Related Articles

Γκαζιάρης σκύλος οδηγούσε… αυτοκίνητο και είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας! (φωτογραφίες)

Έχουμε δει πολλά απίστευτα στους δρόμους, αλλά σκύλος να «οδηγεί» αυτοκίνητο είναι πράγματι ανήκουστο. Οι αστυνομικοί στη Σλοβακία κυριολεκτικά σάστισαν

Χαλκομανία έγιναν πολυτελή αυτοκίνητα από κατάρρευση πάρκινγκ (video)

Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία η οροφή ενός υπόγειου πάρκινγκ καρτέρευσε με αποτέλεσμα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα να υποστούν ολική καταστροφή.

Διαρρήκτες αυτοκινήτων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Ίσως να έχει συμβεί και σε εσάς να βρείτε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας σπασμένο και από μέσα να λείπουν