Breaking News

Δείτε πως αυτή η BMW X1 μπήκε πετώντας μέσα σε τούνελ (video)

Δείτε πως αυτή η BMW X1 μπήκε πετώντας μέσα σε τούνελ (video)

Προφανώς η συγκεκριμένη γκρι BMW X1 δεν έβγαλε φτερά, ωστόσο κατάφερε να απογειωθεί.

Πώς συνέβη αυτό; Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου, η X1 έχοντας αναπτύξει ταχύτητα βγαίνει από τη λωρίδα κυκλοφορίας της, ανεβαίνει πάνω στη διαχωριστική μπάρα που υπάρχει δεξιά πριν την είσοδο στο τούνελ και πετάγεται αρκετά μέτρα πάνω.

Στη συνέχεια χτυπάει στην οροφή του τούνελ, κάνει στροφή στον αέρα και προσγειώνεται ανώμαλα στην άσφαλτο. Οι σχετικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, καθώς η X1 είναι παντού στραπατσαρισμένη και σίγουρα έχει υποστεί ολική καταστροφή.

Ως εκ θαύματος ο οδηγός της X1 βγήκε από αυτή ελαφρά τραυματισμένος, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Το εν λόγω ατύχημα έγινε στη Σλοβακία και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι υπνηλία και οδήγηση δεν πάνε μαζί.


Tags assigned to this article:
BMWX1Σλοβακίατούνελ

Related Articles

Δείτε ένα Honda CR-V να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Όταν λόγω μηχανικής βλάβης ή κλαταρισμένου ελαστικού αναγκάζεστε να σταματήστε στη δεξιά λωρίδα αυτοκινητοδρόμου δεν πρέπει να ξεχνάτε τα εξής.

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας,

Αλλάζει από σήμερα το όριο επιβατών στα οχήματα-Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

Από σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2021, και ώρα 06:00, αλλάζει, για ακόμα μια φορά, ο αριθμός των μέγιστων επιτρεπόμενων επιβατών στα