Breaking News

Δείτε ένα Honda CR-V να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Δείτε ένα Honda CR-V να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Όταν λόγω μηχανικής βλάβης ή κλαταρισμένου ελαστικού αναγκάζεστε να σταματήστε στη δεξιά λωρίδα αυτοκινητοδρόμου δεν πρέπει να ξεχνάτε τα εξής.

Τοποθετούμε πάντα το προειδοποιητικό τρίγωνο σε απόσταση πίσω από το ακινητοποιημένο μας αυτοκίνητο, έχουμε συνέχεια τα αλάρμ αναμμένα, ενώ περιμένουμε την οδική βοήθεια περνώντας πεζοί πίσω από την προστατευτική μπάρα.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, όπως η συγκεκριμένη, που το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο παρασύρεται από κάποιο άλλο που έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ο οδηγός του δεν είναι προσεκτικός.

Το εν λόγω ατύχημα καταγράφηκε στο Τέξας όταν ένα Honda CR-V έπεσε με φόρα πίσω από δυο ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Μάλιστα παραλίγο να παρασύρει τον οδηγό του ενός αυτοκινήτου που καθόταν πάνω στο τσιμεντένιο τοίχος.


Tags assigned to this article:
CR-VHonda

Related Articles

H Chrysler που έκανε τρομακτικό άλμα κατά λάθος (video)

Είναι από τα ατυχήματα που πραγματικά αναρωτιέσαι πως μπορεί να συνέβη, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιείς ότι η απόσπαση της προσοχής από

Οδηγός παρέσυρε δυο ανθρώπους ενώπιον αστυνομικών (video)

Σοκ προκαλεί το παρακάτω video το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ο οδηγός μιας Chevrolet Cobalt παρέσυρε δυο ανθρώπους. Το

Μπούκαρε με το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο και τα έκανε λαμπόγυαλο (video)

Μια απίστευτη έκρηξη θυμού είχε πελάτης ξενοδοχείου στην Κίνα, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει το «δίκιο» του με ακραίο τρόπο.