Breaking News

Η πιο σπορ έκδοση του Honda HR-V

Η πιο σπορ έκδοση του Honda HR-V

Για να χαρακτηριστεί σπορ ένα μοντέλο δεν αρκεί να το δείχνει μόνο εμφανισιακά, αλλά και να είναι διαθέτοντας έναν ικανό κινητήρα.

Έτσι η Honda στη νέα έκδοση ονόματι Sport του HR-V φρόντισε να το κάνει πιο άγριο εξωτερικά, ενώ ταυτόχρονα τοποθέτησε ένα κατάλληλο κινητήρα κάτω από το καπό του.

Οπτικά το νέο HR-V Sport  ξεχωρίζει με τη μάσκα, το εμπρός splitter, τα πλευρικά μαρσπιέ, τις ζάντες των 18 ιντσών και τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών που είναι όλα βαμμένα με μαύρο χρώμα.

Τροφοδοτείται από το βενζινοκινητήρα 1.5  VTEC Turbo των 182 ίππων, ο οποίος με μηχανικό κιβώτιο αποδίδει 240 Nm ροπής και με αυτόματο CVT 220 Nm ροπής.

Τον οδηγικό χαρακτήρα του νέου HR-V Sport βελτιώνει το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση και μεταβλητό βάρος, η νέα ανάρτηση που το κάνει πιο άνετο σε off-road διαδρομές.

Στο εσωτερικό του τώρα εντοπίζουμε μαύρες και κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια πεντάλ και καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη.

Στις αγορές της Ευρώπης το νέο HR-V Sport θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2019.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Μια κόλαση ζει το Q7 στα χέρια της Audi (video)

Ας υποθέσουμε ότι μόλις έχετε αγοράσει το Audi Q7. Θα τολμούσατε να το οδηγήσετε μέσα από νερά ύψους μισό μέτρο;

Πόσο είναι το ρεκόρ πωλήσεων του Citroen C5 Aircross;

Εμπορική επιτυχία σημειώνει το C5 Aircross, σύμφωνα πάντα με τη Citroen, καθώς μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει καταφέρει

Η ζημιά ενός Honda που το τράκαραν με 219 χλμ./ώρα (video)

Σμπαράλια έγινε το πίσω τμήμα του γκρι Honda που βλέπετε στις φωτογραφίες, έπειτα από μια σφοδρότατη οπίσθια πρόσκρουση που είχε