Breaking News

Η Abarth έχει επέτειο 70 ετών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Η Abarth έχει επέτειο 70 ετών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Επτά δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που ο Σκορπιός, το έμβλημα της Abarth, «τσίμπησε» τα μοντέλα της Fiat, δίνοντας τους περισσότερη δύναμη.

Η Abarth γιορτάζει την 70η της επέτειο δημιουργώντας ειδικές εκδόσεις για τα 595, 124 Spider και 124 GT.

Ας δούμε πρώτα το Abarth 595 Competizione70th Anniversary, το οποίο έχει ισχύ 180 ίππων, φρένα της Brembo, εξάτμιση Record Monza, αγωνιστικά καθίσματα Sabelt, πρόγραμμα Sport που κάνει πιο δυνατό τον ήχο του κινητήρα, σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 7 ιντσών, συνδεσιμότητα για smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Το 595 Turismo των 165 ίππων τώρα γιορτάζει και αυτό με το σύστημα πολυμέσων Uconnect, με δερμάτινη ταπετσαρία, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, ενώ το 595 με ισχύ 145 ίππων εξοπλίζεται με επίπεδη βάση τιμονιού και το 595 Pista με σύστημα τηλεμετρίας.

Σειρά έχει το Αbarth 124 70th Anniversary με turbo κινητήρα 1.4 λίτρων απόδοσης 170 ίππων που κερδίζει και αυτό εξάτμιση της Record Monza, carbon σκληρή οροφή, ζάντες 17 ιντσών της OZ, κόκκινες πινελιές στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών και στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μοντέλα της Abarth το 2018 σημείωσαν στην Ευρώπη 23.500 πωλήσεις, πετυχαίνοντας άνοδο 36,5%.



Related Articles

Πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα-Πτώση και τον Ιούνιο

Αρνητικό πρόσημο έχουν για ακόμα μια φορά οι μηνιαίες πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς οι αρνητικές επιπτώσεις από την

«Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» 2020 είναι το…

Η κάλπη με τις ψήφους για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» 2020 άνοιξε και αποκάλυψε ότι το βραβείο απονέμεται στο

Τι σχέση έχει το βαν Renault Trafic με τη Formula 1;

Λέτε η ομάδα της Renault στη Formula 1 να αντικαταστήσει τα μονοθέσια της στις πίστες με το βαν Trafic; Προφανώς