Breaking News

Το τσιμεντένιο SEAT Arona

Το τσιμεντένιο SEAT Arona

Ένα με το σύγχρονο αστικό περιβάλλον έγινε το SEAT Arona, καθώς ζώντας μέσα σε αυτό έγινε ίδιο με τα αμέτρητα γκρι τσιμεντένια κτίρια.

Προφανώς η SEAT δε θα παράγει το μικρότερο crossover της από εδώ και πέρα με τσιμέντο, αλλά θα εξακολουθήσει να είναι μεταλλικό. Το τσιμεντένιο Arona αποτελεί δημιούργημα του Πορτογάλου καλλιτέχνη Αλεξάντερ Φάρτο, ο οποίος έφτιαξε ένα πιστό αντίγραφο του ισπανικού μοντέλου σε πραγματικές διαστάσεις αποτυπώνοντας με το όχι και τόσο εύπλαστο τσιμέντο κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που κάνει το τσιμεντένιο Arona έργο τέχνης είναι βασικά το πίσω τμήμα του, καθώς απεικονίζει κτίρια σε άναρχη μορφή και στο κέντρο τους ένα μάτι. Έτσι στέλνει ένα μήνυμα  για τις σχέσεις των σύγχρονων πόλεων με τους κατοίκους τους. Το Arona από τσιμέντο ζυγίζει 15.000 κιλά, μόνο το βάρος του κάθε τροχού είναι 100 κιλά, ενώ χρειάστηκε ένας χρόνος εργασίας για να ολοκληρωθεί.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ποιοι εκπαιδεύουν τις γυναίκες να οδηγούν στη Σαουδική Αραβία; (video)

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017 πάρθηκε μια ιστορική απόφαση για τη Σαουδική Αραβία, καθώς επιτράπηκε και στις γυναίκες να οδηγούν

Πόλεμος ανάμεσα σε BMW και Mercedes στο Twitter

Eίναι δυο διαχρονικοί αντίπαλοι, παρότι ομοεθνείς και εξίσου premium εταιρείες αμφότερες, η BMW και η Mercedes δε χάνουν ευκαιρία να

Μια BMW M6 πιάστηκε στη δαγκάνα του νόμου

Οι ιδιοκτήτες των BMW M6 έχουν άραγε το δικαίωμα να πιάνουν δυο θέσεις στάθμευσης με το πολυτελές και σπορ αυτοκίνητό