Breaking News

Ποιοι εκπαιδεύουν τις γυναίκες να οδηγούν στη Σαουδική Αραβία; (video)

Ποιοι εκπαιδεύουν τις γυναίκες να οδηγούν στη Σαουδική Αραβία; (video)

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017 πάρθηκε μια ιστορική απόφαση για τη Σαουδική Αραβία, καθώς επιτράπηκε και στις γυναίκες να οδηγούν από τον Ιούνιο του 2018.

Η Nissan θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός αυτό αποφάσισε να προσφέρει σε γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας την πρώτη τους εμπειρία πίσω από τιμόνι στο πλαίσιο της εκστρατείας #SheDrives που διοργανώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα όμως η ιαπωνική εταιρία επιφύλαξε και μια μεγάλη έκπληξη στις μελλοντικές γυναίκες οδηγούς, καθώς ο εκπαιδευτής τους ήταν ένα απρόσμενο πρόσωπο για την καθεμία ξεχωριστά.

Όπως θα τις ακούσετε να εξομολογούνται στο παρακάτω video τα αρσενικά μέλη των οικογενειών τους όταν πρωτοάκουσαν για την απελευθέρωση της οδήγησης στις γυναίκες της χωράς τους αρχικά είχαν αντιδράσεις.

Ωστόσο η Nissan της Σουηδικής Αραβίας κατάφερε να κάμψει κάθε αμφιβολία τους για το αν μπορούν οι γυναίκες να οδηγήσουν. Μάλιστα τους έπεισε να είναι αυτοί που θα δείξουν στην αδελφή, στην κόρη και στη σύζυγο τους αντίστοιχα τα πρώτα «βήματα» στην οδήγηση.



Related Articles

Το πρώτο Mitsubishi μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Τη δική του ιστορία μας «διηγείται» το Mitsubishi 500, το οποίο ήταν το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της ιαπωνικής

Η ιστορία δικαίωσε το Mitsubishi Model A

Για τη συμβολή του στην εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιαπωνία ξεχώρισε το Mitsubishi Model A. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός JAHFA

Περιπολικό η Lamborghini Urus Performante των 666 ίππων – Τι θα μεταφέρει με αστραπιαίες ταχύτητες σώζοντας ζωές; (φωτογραφίες & βίντεο)

Το νόμο υπηρετεί πλέον μια Lamborghini Urus Performante, καθώς ανέλαβε καθήκοντα περιπολικού. Ο ρόλος αυτός της ανατέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα