Breaking News

Δείτε πόσο εύκολα μπορεί να κλαπεί ένα Tesla Model S (video)

Δείτε πόσο εύκολα μπορεί να κλαπεί ένα Tesla Model S (video)

Οι «σύγχρονοι» κλέφτες αυτοκινήτων έχουν αποκτήσει τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παραβιάζουν τα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα, όπως είναι το Tesla Model S.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν ένωσαν κάποια καλώδια ούτε έσπασαν το τζάμι, το μόνο που χρειάστηκαν ήταν ένα tablet και ένα smartphone. Η δράση τους καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και όπως θα δείτε στο παρακάτω video, ο ένας κλέφτης μέσω του tablet προσέγγισε πολύ κοντά το σπίτι του ιδιοκτήτη που βρίσκεται στη Βρετανία ώστε να λάβει τη συχνότητα από το κλειδί του Tesla Model S και επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτό. Στη συνέχεια η συχνότητα μεταδόθηκε στο smartphone του δεύτερου κλέφτη.

Αφού μπήκε στο Model S προφανώς αφαίρεσε την κάρτα SIM του αυτοκινήτου ή με κάποια συσκευή μπλόκαρε την πρόσβαση στο διαδίκτυο, ώστε να ενεργοποιήσει τον ηλεκτροκινητήρα. Έπειτα αφαίρεσαν με κόπο το Tesla Model S από την πρίζα που φόρτιζε και έφυγαν ανενόχλητοι.

Ως μέτρο προστασίας από τους κλέφτες η Tesla προτείνει την εισαγωγή κωδικού PIN από τον οδηγό για την εκκίνηση του αυτοκινήτου ή την απενεργοποίηση του συστήματος που ξεκλειδώνει τις πόρτες μόλις ο οδηγός πλησιάσει το όχημα έχοντας πάνω του το κλειδί.


Tags assigned to this article:
Model STeslaΒρετανίακλοπή

Related Articles

Φορτίζει και κινείται για 470 χλμ. το Hyundai Kona (video)

Πώς το καταφέρνει αυτό το Hyundai Kona; Πολύ απλό. Χάρη στη νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του. Η κορεάτικη εταιρία θα

Γιατί υπάρχει κάμερα μέσα στα Tesla Model 3;

Πολλοί ιδιοκτήτες Tesla έχουν αναρωτηθεί γιατί έχει τοποθετηθεί πάνω από τον κεντρικό καθρέφτη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μια μικροσκοπική κάμερα.

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της SsangYong

Η SsangYong είναι μια κορεάτικη εταιρεία, η οποία παρότι έχει αξιοπρεπή μοντέλα, δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει, για διάφορους λόγους, στην