Breaking News

Η DAF δεν κατασκευάζει μόνο φορτηγά αλλά και αξεσουάρ (video)

Η DAF δεν κατασκευάζει μόνο φορτηγά αλλά και αξεσουάρ (video)

Ίσως να μη το γνωρίζατε, αλλά η DAF με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της, αποφάσισε να λανσάρει μια νέα συλλογή από αξεσουάρ.

Αν λοιπόν επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dafshop.com θα βρείτε αντρικά, γυναικεία και παιδικά αξεσουάρ με την υπογραφή της DAF. Η εν λόγω νέα συλλογή της DAF διακρίνεται για την πρακτικότητα της, την υψηλή ποιότητα και την κομψότητα που προσφέρουν τα αξεσουάρ της, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα φορτηγά της.

Διαλέξτε ανάμεσα σε T-Shirts, μπουφάν, κασκόλ, καπέλα, τσάντες, σακίδια, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, σημειωματάρια, πορτοφόλια, μπρελόκ, κούπες, παιδικές σαλιάρες, παιχνίδια, ομπρέλες, σκουφάκια και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Οι συλλέκτες θα προτιμήσουν τις μινιατούρες φορτηγών της DAF, ενώ σε κλίμακα 1:50 ξεχωρίζει το ιστορικό A1600 και το περιορισμένης παραγωγής XF 90th Anniversary Edition διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα.



Related Articles

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων

Το 2018 βρίσκεται στη δύση του και ακόμα δεν έχετε αγοράσει δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αν λοιπόν δε

Χρήσιμες συμβουλές στους οδηγούς για την κακοκαιρία

Χιόνια, βροχές,  χαμηλές θερμοκρασίες και θυελλώδεις άνεμοι συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες. Για

Πείτε τη γνώμη σας για αυτή τη σύγκρουση ποδηλάτου μοτοσυκλέτας (video)

Οι ποδηλατιστές θεωρούνται από τους πιο ευάλωτους χρήστες των δρόμων, καθώς συχνά εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα με οχήματα, εξαιτίας της