Breaking News

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων

Το 2018 βρίσκεται στη δύση του και ακόμα δεν έχετε αγοράσει δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Αν λοιπόν δε θέλετε να μείνετε με άδεια χέρια την Πρωτοχρονιά και αν στον περίγυρο σας έχετε άτομα που έχουν πάθος με την αυτοκίνηση, τότε έχουμε να σας κάνουμε μερικές άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις για δώρα.

Για τις κρύες μέρες του χειμώνα η Heel Tread προτείνει ένα ζευγάρι κάλτσες, τα σχέδια των οποίων είναι εμπνευσμένα από εμβληματικά μοντέλα όπως τα Ford GT40, Audi Quattro και Lancia Stratos, με τις τιμές να αρχίζουν από τα 10 ευρώ.

Οι μεταλλικές μινιατούρες είναι ένα all time classic δώρο για όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα, ωστόσο η Lego μέσα από τη σειρά Speed Champions σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε μόνοι σας με τα διάσημα τουβλάκια της supercars όπως η McLaren Senna, η Ferrari F40 Competizione και το Dodge Challenger SRT Demon, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 13 ευρώ.

Αν τώρα θέλετε να αφήσετε γλυκιά γεύση η εταιρεία Racing Chocs προσφέρει σοκολατάκια στα χρώματα ομάδων ή οδηγών, όπως το κράνος που βλέπετε στη σχετική φωτογραφία. Ένα κουτί με έξι από τα μοναδικά αυτά σοκολατάκια της Racing Chocs κοστίζει περίπου 18 ευρώ.

Αν το αυτοκίνητο σας δε διαθέτει σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών η εν λόγω συσκευή μπορεί να αναλάβει αυτό το ρόλο, διαθέτοντας ψηφιακή οθόνη και ηχητική ένδειξη που ενημερώνει όταν τελειώνει η μέτρηση.

Το να αποκτήσετε μια Bentley απαιτεί πολλά χρήματα όχι όμως και το να φορέσετε ένα φούτερ με το λογότυπο της, καθώς αφού διαλέξετε ανάμεσα σε μαύρο, γκρι και κόκκινο χρώμα, θα χρειαστεί να πληρώστε μόνο 40 ευρώ.

Παράλληλα η Bentley σας προτείνει να γράψετε τις ευχές σας για ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο 2019 κρατώντας μια από τις συλλεκτικές της πένες, οι οποίες κοστολογούνται από τα 235 ευρώ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε και προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων από τη Skoda.



Related Articles

Παιδικό καρότσι με την υπογραφή της Land Rover

Ένα εντελώς διαφορετικό τετράτροχο όχημα παρουσιάζει η Land Rover στο 67ο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Δεν απευθύνεται σε ενήλικους οδηγούς, αλλά

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από το autoexcellence!

Η συντακτική ομάδα του autoexcellence.gr σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία! Το 2019 θα

Να τι παθαίνεις αν δε δώσεις προτεραιότητα σε ελέφαντα! (video)

Η φράση «να τα βάλεις με κάποιον στο μέγεθός σου», ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Το άσπρο pickup που θα