Breaking News

Πάπιες προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα (video)

Πάπιες προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα (video)

Όλοι έχει τύχει να φρενάρουμε απότομα για να αποφύγουμε ένα σκύλο ή μια γάτα, ωστόσο μπροστά από το συγκεκριμένο Audi που θα δείτε στο παρακάτω video εμφανίστηκε ένα κοπάδι από… πάπιες.

Ο οδηγός του Audi που κινούνταν σε κάποιο επαρχιακό δρόμο πιθανότατα δεν ήθελε να τις παρασύρει και έτσι «κοκάλωσε» μέχρι οι χαριτωμένες πάπιες να περάσουν με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ενώ το ίδιο έπραξε και ο οδηγός ενός άλλου διερχόμενου αυτοκινήτου από ο σημείο.

Δυστυχώς όμως ο οδηγός ενός pickup δεν αντιληφθεί έγκαιρα το ακινητοποιημένο Audi με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα πίσω του. Αυτό μάλλον δε συνέβη επειδή δεν είναι φιλόζωος αλλά γιατί δεν είχε στραμμένη την προσοχή του στο δρόμο.

Το ευτύχημα είναι ότι οι πάπιες ολοκλήρωσαν χωρίς απώλειες τη διαδρομή τους, ενώ οι οδηγοί του Audi και του pickup δεν τραυματίστηκαν.


Tags assigned to this article:
AudiΠάπιεςτροχαίο ατύχημα

Related Articles

Nissan GT-R τεμάχισε ένα Tesla Model X (video)

Εικόνες που θα κάνουν αρκετό καιρό να ξεχάσουν αντίκρισαν κάτοικοι και περαστικοί του Χάλαντελ Μπιτς στη Φλόριντα την περασμένη Δευτέρα.

Η Tesla εκτός από αυτοκίνητα φορτίζει και κινητά τηλέφωνα

Πριν λίγες μέρες η Tesla προχώρησε σε μια προϊοντική επίθεση, καθώς μας αποκάλυψε τo νέο της roadster, τον πρώτο της

Στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας 264 νέα οχήματα

Μην προσπαθήσετε να μετρήσετε πόσο νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχουν στην παραπάνω φωτογραφία, καθώς γνωρίζουμε ότι ο αριθμός τους