Breaking News

Η Tesla εκτός από αυτοκίνητα φορτίζει και κινητά τηλέφωνα

Η Tesla εκτός από αυτοκίνητα φορτίζει και κινητά τηλέφωνα

Πριν λίγες μέρες η Tesla προχώρησε σε μια προϊοντική επίθεση, καθώς μας αποκάλυψε τo νέο της roadster, τον πρώτο της τράκτορα και το σκίτσο ενός επερχομένου pickup.

Αυτή τη φορά επανέρχεται με ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν, το οποίο είναι όμως αρκετά κοντά στη φιλοσοφία της. Πρόκειται για ένα κομψό PowerBank, για να μη ξεμένετε ποτέ από μπαταρία στο smartphone σας, ενώ έχει το σχήμα των φορτιστών για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Tesla.

Το PowerBank της Tesla διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο USB και micro USB, 18.650 κελιά, ενώ η συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3350mAh.

Η τιμή του βρίσκεται στα 38 ευρώ και είναι ένα πρωτότυπο, αλλά και πρακτικό δώρο για να προσφέρεται τις ημέρες των Χριστουγέννων στα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Tags assigned to this article:
PowerBankTesla

Related Articles

Δυο Lada συγκρούστηκαν και το ένα αναποδογύρισε (video)

Η ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων σε αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας από τους οδηγούς δυο Lada είχε δυστυχώς άσχημη κατάληξη. Στο παρακάτω video

Συνελήφθη γιατί πήγαινε με 251 χλμ./ώρα στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας! – 494 οδηγοί εντοπίστηκαν να τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα στην Αττική (βίντεο)

H υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες των πολλών σοβαρών, αλλά και θανατηφόρων, τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται στους

Φορτηγό πέρασε πάνω από στάση λεωφορείου (video)

Από θαύμα δε θρηνήθηκαν θύματα σε στάση λεωφορείου όταν ένα μεγάλο φορτηγό ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και πέρασε ξυστά από