Breaking News

Το Skoda Karoq σε μπλόκα και καταδιώξεις

Το Skoda Karoq σε μπλόκα και καταδιώξεις

Την παραβατικότητα των νόμων και το οργανωμένο έγκλημα είναι έτοιμο να πολεμήσει το Skoda Karoq.

Με ποιο τρόπο; Με την εισαγωγή του στο δυναμικό της βρετανικής αστυνομίας, καθώς φόρεσε τη «στολή» περιπολικού. Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες το αμάξωμα του τσέχικου SUV είναι στα χρώματα της αστυνομίας και φέρει τα σχετικά διακριτικά, στην οροφή του έχει τοποθετηθεί Led φάρος αλλά και Led φώτα στη γρίλια της μάσκας, ενώ εξοπλίζεται επίσης με σειρήνα τριών τόνων.

Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν για τις μεταφορικές ανάγκες κάποιας ειδικής αποστολής της αστυνομίας και έτσι η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ εκτοξεύεται από τα 521 στα 1.810 λίτρα.

Το περιπολικό Karoq δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια του πληρώματος προσφέροντας σύστημα αυτόματης πέδησης έκτατης ανάγκης, έλεγχο «τυφλού» σημείου και adaptive cruise control.

Κάτω από το καπό του περιπολικού Karoq μπορούν να τοποθετηθούν TSI βενζινοκινητήρες ή TDI πετρελαιοκινητήρες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

To μακρύτερο Skoda κατασκευάστηκε το 1929

Η υφιστάμενη ναυαρχίδα στη γκάμα της Skoda είναι η Superb με μήκος 4.869 χλστ., ενώ το μεγαλύτερο SUV της τσέχικης

Σχεδόν μισό εκατομμύριο κοστίζει το αγωνιστικό Nissan GT-R

Το εκρηκτικό Nissan GT-R μπορεί άνετα να εισβάλει μέσα σε μια πίστα και να καταπλήξει, ωστόσο η ιαπωνική εταιρία προσφέρει

Η επιστροφή της Lada

Η ρωσική AvtoVAZ, στην οποία ανήκει η Lada, το 2016 εξαγοράστηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό της από τη συμμαχία των Renault-Nissan.