Breaking News

Η επιστροφή της Lada

Η επιστροφή της Lada

Η ρωσική AvtoVAZ, στην οποία ανήκει η Lada, το 2016 εξαγοράστηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό της από τη συμμαχία των Renault-Nissan.

Ο στόχος που τέθηκε ήταν να αυξηθούν οι εξαγωγές της Lada από τις 20.000 στις 200.000 έως το 2026. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν δικαιολογείται και η απόφαση επιστροφής της Lada στην αγορά της Κούβας, από την οποία αποχώρησε το 2005.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταφθάσουν στη χώρα του Φιντέλ Κάστρο 344 Lada Vesta και Largus, τα οποία θα διατεθούν στο κράτος, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως ταξί, τουριστικά και ενοικιαζόμενα οχήματα. Η άφιξη τους υπολογίζεται τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η κυβέρνηση της Κουβάς ελέγχει πλήρως την αγορά αυτοκινήτων και για τους περισσότερους πολίτες είναι σχεδόν αδύνατον να αποκτήσουν δικό τους μεταφορικό όχημα λόγω των υψηλότατων τιμών. Εκτιμάται ότι σε 1.000 κατοίκους της Κούβας αντιστοιχούν μόλις 20 αυτοκίνητα. Ωστόσο στην Κούβα κυκλοφορεί ένας σημαντικός αριθμός παλαιών Lada Niva.


Tags assigned to this article:
AvtoVAZLadaLargusNivaVesta

Related Articles

Το βιντεοπαιχνίδι της Audi που συγχρονίζεται με το αυτοκίνητο (video)

Σκέτη διασκέδαση θα είναι οι διαδρομές με τα Audi στο εγγύς μέλλον για τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά.

Από 8.000 ευρώ το ανανεωμένο Lada Niva 4Χ4!

Πριν από περίπου ένα μήνα η Lada μας είχε συστήσει το ελαφρώς ανανεωμένο Niva 4Χ4, το οποίο είχε υποστεί ορισμένες

Δημοπρατείται η Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Οι πιστοί οπαδοί της Καθολικής Εκκλησίας και της Lamborghini έχουν πλέον ένα κοινό σύμβολο. Μια πισωκίνητη Huracan, η οποία πριν