Breaking News

Επώδυνη επαφή ενός Honda Jazz με κράσπεδο (video)

Επώδυνη επαφή ενός Honda Jazz με κράσπεδο (video)

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να ακουμπήσουν οι τροχοί του αυτοκινήτου σας το πεζοδρόμιο ή ακόμα και να ανεβείτε πάνω σε αυτό προσπαθώντας να παρκάρετε.

Ωστόσο στην προκείμενη περίπτωση η επαφή του Honda Jazz με το πεζοδρόμιο δεν ήταν καθόλου ανεπαίσθητη, καθώς οδήγησε σε σφοδρή σύγκρουση του. Όπως θα δείτε και το παρακάτω video το ιαπωνικό μικρό μοντέλο κινείται κανονικά στην ευθεία αυτοκινητόδρομου, όταν προφανώς από απροσεξία χτυπάει το τσιμεντένιο διάζωμα. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει πάνω σε αυτό, στη συνέχεια να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο και έπειτα να καταλήξει οριζόντια πάνω στην άσφαλτο.

Η επαφή του τροχού του Jazz με το κράσπεδο ήταν τόσο δυσάρεστη για τους επιβάτες και το όχημα προφανώς, λόγω της παραπάνω ταχύτητας (για δεξιά λωρίδα). Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας.



Related Articles

Δεκατρείς νεκροί από τροχαία ατυχήματα το Σεπτέμβριο στην Αττική

Ο ακήρυχτος πόλεμος της ασφάλτου δυστυχώς συνεχίζεται, καθώς καθημερινά η Ελλάδα θρηνεί νεκρούς. Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο σοβαρό είναι το

Δε φρέναρε στο φανάρι και τράκαρε τρία αυτοκίνητα (video)

Μια από τις συχνότερες αιτίες σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων είναι οι οπίσθιες συγκρούσεις, οι οποίες μπορεί να συμβούν ανάμεσα σε εν

Κόλλησε το γκάζι μετά από τρακάρισμα (video)

Αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση που δίνεται στα όσα συνέβησαν αμέσως μετά την πλευρική πρόσκρουση ενός Toyota πάνω σε