Breaking News

Ο ατζαμής οδηγός μιας BMW M2 (video)

Ο ατζαμής οδηγός μιας BMW M2 (video)

Τελικά πρέπει να διαθέτεις χέρια και γνώση για να χειριστείς μια BMW M2 όπως της αρμόζει, αλλά κυρίως για να παραμείνεις ασφαλής πίσω από το τιμόνι της.

Το ταλέντο αυτό φαίνεται πως δε διαθέτει ο οδηγός της συγκεκριμένης μπλε M2, καθώς όπως θα δείτε στο παρακάτω video (συγκεκριμένα στο 1:52) στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει το συγκεντρωμένο πλήθος επιταχύνει άτσαλα, πλαγιολισθαίνει και τελικά κάνει στροφή 180 μοιρών με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε ένα κράσπεδο.

Ευτυχώς δεν υπήρξε καμία σύγκρουση, ούτε τραυματισμός, ενώ η M2 δε φαίνεται να έχει κάποια, φανερή τουλάχιστον, ζημιά. Μονό το γόητρο του οδηγού ήταν αυτό που πληγώθηκε, αλλά ίσως το πάθημα να του γίνει μάθημα. Το περιστατικό αυτό συνέβη στη Βρετανία, όπου διοργανώθηκε το “Cars and Coffee Wolverhampton Spring 2018”, στο οποίο συμμετείχαν διάφορα supercars.

H M2 διαθέτει εξακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3.0 λίτρων, που αποδίδει 370 ίππους και της χαρίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
BMWM2

Related Articles

To μοναδικό Mazda RX-8 που μπορεί να ανέβει στο βουνό

Μπορεί το RX-8 να μην υφίσταται πλέον στην γκάμα της Mazda, όμως το ιαπωνικό σπορ μοντέλο έχει ακόμα πολυπληθές και

Στο μέλλον θα βλέπουμε ταινίες στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων

Η επερχόμενη αυτόνομη οδήγηση αναμένεται να φέρει τεράστιες αλλαγές όχι μόνο στον τρόπο που θα μετακινούμαστε, αλλά και στην παραμονή

Αγοράστε μόνο τον κινητήρα από το Honda Civic Type R

Η Honda ανακοίνωσε ότι η καρδιά του θηριώδους Civic Type R, δηλαδή ο κινητήρας του, μπορεί να μεταμοσχευτεί και σε